Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door lantsoght
#534669
Even een vraagje. Ik heb bij de poelier gisteren 2 grote hanen gekocht met alleen de pluimen er af. Mag ik zo'n volledige haan geven aan mijn berners? ???
Door Femke
#534896
ja hoor Loebas krijgt hier ook wel eens een hele, of bijna een hele want ik trek er een flinke dij vanaf voor Sunday.
Door tieneke
#534974
Gisteravond zoog Tinus bekant een hele kip in een kleine paar minuten naar binnen...kan hem niet groot genoeg zijn :o :o
Door lantsoght
#535551
nu is dat toch wel straf. Ik koop 2 mooie hanen bij de poelier voor die Berners hun zondag. En weet jullie wat de heren lusten het niet. Ik doe er een bil af en ze willen die niet opeten. Ik geef ze een kippenvleugel van de supermarkt die eten ze wel en een mooie van bij de poelier eten ze niet. Hoe is dat nu toch mogelijk? ??? zou dat nu kunnen omdat het vlees te vers was? Ik heb alles in de diepvries gedaan en we zien wel.
Door Lizzy
#535556
Vreemd zeg!!! Honden eten zo vaak echt super-vers vlees dus ik vraag me af of dat het kan zijn.... Nou, ben benieuwd of ze ze over een tijdje wel moeten....
Door astridh
#535781
Mijn Rottweiler begraaft haar eten vaak in de tuin, na een paar dagen graaft ze het op en eet het alsnog op. Met name bij kip en konijn doet ze dat. Naar mijn idee vind ze meer bestorven vlees lekkerder. Bij ander vlees doet ze het niet, dat eet ze zo op. Misschien de hanen een dagje buiten de koelkast laten en dan nog eens aanbieden?
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door