Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door mlbroek
#532375
Wij kunnen mogelijk aan konijnen komen. Deze komen van een hele grote fokkerij, maar je weet natuurlijk nooit hoe 'gezond' ze waren. (ik neem aan gezond anders zouden ze alle 3000 wel dood zijn)

Hoe kan ik nou het grootste risico uitsluiten? En is het sowieso wel een goed idee? Ik dacht dat je zulke dieren 3 weken moest invriezen om bepaalde dingen uit te sluiten?

Wie kan mij er iets wijzer mee maken?
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#532397
Wat voor fokkerij is het? Als het vleeskonijnen zijn, dan zie ik geen enkel bezwaar. Je hoeft tamme konijnen ook niet eerst in te vriezen.
Laatst gewijzigd door Lizzy op di 18 apr 2006, 18:45, 1 keer totaal gewijzigd.

Barfplaats wordt gesponsord door