Hier kun je al je vragen en problemen kwijt over het zelf samenstellen voeding voor katten.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Loeka
#45309
Mijn kat is vorig jaar december geopereerd aan een tumor op haar schouder. Het ging goed met haar, maar nu is de tumor toch weer terug. Het gaat nu heel snel. Opereren zou nog te proberen zijn, maar dat zou een hele zware operatie worden met kleine kans op succes.

Eigenlijk was er nog hoop omdat ze vorige week bij de da weer aangekomen was, wat "normaal" niet zo is als ze een tumor hebben ondanks dat ze veel eten.

Ze heeft nu wel al pijn en ze zou "normaal" niet meer of weinig willen eten... Maar niet Cinderella, ze begroet me nog steeds met een enthousiaste miauw als ik met haar bakje Carnibest aankom. Ze krijgt nu pijnstillers en donderdag mag ze inslapen. Ze kan fijn nog twee dagen genieten van haar warme mand en haar bakje Carnibest :'( :'( :'(

(Sorry hoor, maar moest het even kwijt)

Afbeelding
Cinderella
Door zurca
#45324
Jeetje Loeka...wat een verhaal, ben er stil van..

Ik wil je veel sterkte toewensen voor de komende dagen dat je nog van haar mag genieten, en ook voor de tijd daarna..

Geef haar van mij maar een dikke knuffel en ik wens jullie nog een paar 'fijne' dagen toe..

Sterkte, Liesbeth
Door Loeka
#45405
Hartstikke bedankt voor de knuffels, Cinderella heeft ze spinnend in ontvangst genomen :)

De pijnstiller werkt inmiddels goed gelukkig, ik doe dan ook niets anders dan haar knuffelen en voorzichtig borstelen. Daar geniet ze met de pijnstillers nog volop van.

Maar wat een vreselijke ziekte zeg, je kunt er gewoon niets tegen beginnen >:( 4 weken geleden nog gezond verklaard en dan ineens is die rottumor met een sneltreinvaart weer terug. Ik ben erg verdrietig maar tegelijk ook erg kwaad, ik weet alleen niet op wie of op wat. Op alles dan maar! :-\
Door Truus
#45493
Goh..wat een bericht :'( wil je ongelooflijk veel sterkte toewensen !
Als je het moeilijk hebt, kun je hier even van je af kletsen he.
Zal aan je denken.
Lieve groeten.
Door [email protected]
#45496
Wat een naar bericht :'(, ik wil je heel veel sterkte wensen en verwen haar nog maar lekker die paar dagen die julie nog samen hebben. Geniet nog maar van elkaar.

Groetjes Mariska en een knuffel voor Cinderella.
Door sylvia
#45570
Sorry dat ik dit nu pas lees maar ik leef met je mee,wat een naar nieuws ,maar ook wat fijn dat jullie de laatste dagen nog zo met elkaar kunnen hebben.
Heel veel sterkte in deze moeilijke dagen :'(
Door Rosita
#45653
Jeetje wat naar :'(, maar wat een dappere meid dat prinsesje van je. Geef haar maar een paar dikke :-*. Heel veel sterkte toegewenst.

Groetjes Rosita
Door Loeka
#45950
Tjonge jonge wat een verhaal wordt dit zeg. Ten eerste wil ik iedereen bedanken voor de fantastische reacties en steunbetuigingen. Het helpt!

Maar nu....? Cinderella wordt morgen nog niet ingeslapen. Lang leve het internet en de kattenkennissen want ik heb een kankerspecialist gevonden. Dit betekent niet dat ze onnodig moet lijden, maar dat er nog wel het een en ander mogelijk is aan (volstrekt niet pijnlijke)testen om zeker te weten wat voor een soort tumor ze heeft en of deze nog zonder TE veel ellende voor de poes te verwijderen is. Dus zeker niet zo maar opereren. Omdat ze nu goed reageert op de pijnstillers is het volgens hem goed mogelijk om nog te testen en kan ze het nog goed volhouden tot na het weekend. Het is zeker geen garantie dat ze het nog redt. Maar nu ik weet van deze testen kan ik het echt niet over mijn hart verkrijgen haar in te laten slapen zonder dat ik zeker weet dat er ECHT niets meer aan te doen is. Want dat is nu allerminst zeker.

Ik vind het allemaal ontzettend zwaar en ik heb weinig hoop(wel een beetje natuurlijk). Maar ik ga er wel voor met die meid, ik wil 100% zeker weten dat ze niet te genezen is voordat ik aan euthanasie denk.

Te bedenken dat ik zelfs al een urn gekocht heb voor de crematie vrijdag ;D ;)

Voordat trouwens iemand denkt dat de da geld wil verdienen aan mijn Cinderella(verdenk ik zelf de meeste da's wel van >:( ), hij doet de testen nog niet eens zelf alleen de eventuele operatie. En deze is nog het goedkoopst vergeleken met de testen...
Afbeelding
Laatst gewijzigd door Loeka op wo 28 jan 2004, 23:43, 1 keer totaal gewijzigd.
Door Loeka
#45957
Dat is wel het gemene, ik voel die hoop toch ook opborrelen. Maar ja de afgelopen dagen waren een hel dus dit kan er ook nog wel bij :-\
Afbeelding
Cinderella
Laatst gewijzigd door Loeka op wo 28 jan 2004, 23:46, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Vragen, problemen en discussie BARF en KVV”

Barfplaats wordt gesponsord door