Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Happy Tail
#502423
Tja de kippenonderdelen gaan er bij Baya allemaal erg goed in, ik ga langzaam over van kvv naar Barf. de kip vind ze gruwelijk lekker, dus nu ben ik aan het uitbreiden in smaken, hertennek lustte madam niet, ok dat proberen we dan nog wel een keer, kan me voorstellen dat wild even iets te snel gaat

Maar nu liggen er dus riblapjes in haar etensbak en die bijven er ook in liggen. de Energique hamburgers heeft ze ervanaf gegeten en het vlees wil ze niet.
Ik heb er al een beetje gekookt water overheen gedaan om dan een smakelijk luchtje eraan te geven, maar dan sabbelt ze alleen het vleesvocht eraf. Iemand nog ideen, of gewoon weer voor blijven zetten tot ze uiteindelijk gaat eten? alleen kip voeren is straks te eenzijdig en ik ben nu ook benieuwd of ander vlees zoals geit er dan wel in gaat ???
Door Lizzy
#502428
Heb je het in 1 stuk of in kleine stukjes gegeven? Ik denk dat ze gewend is om alleen gemalen vlees te eten? Misschien moet je proberen om het in hele kleine stukjes te snijden/knippen en te mengen met iets ala huttekase/ei en haar langzaam wennen aan grotere stukjes?
Door Happy Tail
#502457
die truuk heb ik toegepast, de stukken die in der hamburgers zaten zijn nu ook op. er zat een groter stuk in om lekker te kauwen, maar dat heeft ze nog niet helemaal door. Nu dus langzaam de stukken wat groter maken en dan moet het denk ik wel lukken
Door tieneke
#502485
Met onze eerste hond hadden we dit ook.
Alles moest ik klein maken zelfs de pens,na een tijd ging het iets beter maar echte grote stukken moest hij niet en liet deze gewoon liggen.
Onze nollebakmonsters kan het niet groot genoeg zijn ;)
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door