Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Tanna
#486125
Onze George is een echte vuilnisbak en eet alles. Ter afwisseling op rund, lam en kip had ik nu eens geitenrib gekocht. En nu eet ze het niet! Wie komt dit bekend voor?
Door Lizzy
#486132
Nee, totaal niet! Ze vinden geitenrib hier allemaal helemaal geweldig. Ik zou haast zeggen dat het tot hun lievelingsvleesbot behoord. Is George wel gewend aan het eten van botten?
Gebruikersavatar
Door MoniqueAppels
#486134
Lizzy schreef:Nee, totaal niet! Ze vinden geitenrib hier allemaal helemaal geweldig. Ik zou haast zeggen dat het tot hun lievelingsvleesbot behoord.
Hier idem. Geit is het allerlekkerste :D
Door Tanna
#486137
Ja, George is eet graag botten. Van de geit wil ze niet eens een stukje vlees proberen. Raar, hé?
Door Elise
#486142
Rovanna schreef: Hier idem. Geit is het allerlekkerste :D
hier ook zo!
Door Lizzy
#486149
Tanna schreef: Ja, George is eet graag botten. Van de geit wil ze niet eens een stukje vlees proberen. Raar, hé?
Nou jaaaa, wat raar! Is het misschien nog erg vers? Misschien moet je het even wat langer laten rijpen?
Gebruikersavatar
Door Pauline
#486150
Hier ook van die geitenbreiers! Maar ja daar heb jij natuurlijk niets aan. Probeer eens een klein stukje geitenvlees door ander vlees te mengen, kijken wat er dan gebeurt.

Moet wel eerlijk zeggen dat dat bij Joris voor vis dus niet helpt. Zelf een ieniemienie stukje vis, maakt dat hij alles laat staan. :-X
Door Tanna
#486159
Lizzy schreef: Nou jaaaa, wat raar! Is het misschien nog erg vers? Misschien moet je het even wat langer laten rijpen?
Wat heet vers! Ik heb de hele geit gezien toen hij uit de koeling werd gehaald, alles erop en eraan. Het eerste stukje was dus heel vers, de rest heb ik in porties ingevroren.
Door Lizzy
#486161
Tanna schreef: Wat heet vers! Ik heb de hele geit gezien toen hij uit de koeling werd gehaald, alles erop en eraan. Het eerste stukje was dus heel vers, de rest heb ik in porties ingevroren.
Aha. Veel honden vinden heel vers vlees niet zo... Ik denk dat als je het een paar dagen in je koelkast legt en opnieuw aanbiedt, George wel eens enthousiaster zou kunnen reageren. Eventueel wat insmeren met pens wil ook nog wel eens helpen, zoals Pauline eigenlijk al schrijft.
Door Tanna
#486165
Lizzy schreef: Aha. Veel honden vinden heel vers vlees niet zo... Ik denk dat als je het een paar dagen in je koelkast legt en opnieuw aanbiedt, George wel eens enthousiaster zou kunnen reageren. Eventueel wat insmeren met pens wil ook nog wel eens helpen, zoals Pauline eigenlijk al schrijft.
Ja. dat had ik ook al bedacht. Ik ga het proberen, bedankt!
Door herder_lover
#486173
nu vinden ze het wel lekker, maar de eerste keer keek Dara me ook aan van "wat is dit dan???" dus ik herken het wel. Gewoon opnieuw aanbieden en even uit de koelkast laten (iets opwarmen op kamertemp.) wil ook wel eens helpen.... ;D
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door