Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Bullekes
#478327
Na het eten van kippenvleugels hebben ze de volgende dag altijd lichtgeel tot witte poep is de verhoudiong vlees- bot dan niet oke?? En wat kan ik er aan veranderen???

Verder merk ik wel dat de peop twee dagen hard is en daarna weer dunner word tot ik weer kippenvleugels geef (binnenkort krijgen ze meer bot in menu ga morgen halen) dan word het eerst effe lichtgeel maar poep blijft wel dikker :)
Door Lizzy
#478331
Op zich vind ik niks mis met de verhouding vlees:bot van kippenvleugels (hoewel er mensen zijn die van mening zijn dat het te veel bot bevat). Als het ontlasten na de kippenvleugel moeiljk gaat, dan denk ik wel dat je kunt concluderen dat voor jouw honden de vleugels misschien wat teveel bot bevatten en je zou dan een stukje spiervlees erbij kunnen geven.
Door Bullekes
#478368
oke dank je... Gizmo had vandaag wat meer moeite maar De dierenarts heeft ooit tegen mij gezegd dat gizmo niet zijn eigen anaalklieren kan uitdrukken waardoor hardere ontlasting wel veeeeeel beter voor hem is... Maar denk dat het gisteren iets teveel bot was want hij jankt tijdens poepen... Maar zal er een extra stukje spiervlees bij doen thanks :)
Door Lizzy
#478369
Ja, ik zou er dan zeker wat spiervlees bij geven. En als dat niet helpt, dan kun je ook wat orgaanvlees erbij geven. Dat laxeert meer als spiervlees.
Door Kokimo
#478577
Ik constateer precies hetzelfde met Sybe. Hij heeft ook van die lichtgele/witte krijtkeutels nadat hij een vleugel heft gegeten, en geef ik hem een maaltijd zonder bot dan is het donker van kleur.

Het is inderdaad een goed idee er wat spiervlees of orgaan bij te doen!
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door