Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door macgirlie
#475646
Ik heb bij de supermarkt een pak gekocht met konijn. Naast stukken vlees zitten er ook een zakje bij met orgaanvlees. Geen flauw idee wat het is, misschien de lever of zo? Het is nogal donkerrood. Maar ik neem aan dat de honden dit ook gewoon kunnen opeten?
Door Lizzy
#475656
Ja, meestal sluiten ze lever en hart bij. En dit kun je inderdaad gewoon aan je hond voeren hoor!
Door tieneke
#475800
Hier hebben ze eergisteren konijnenlever op en Tinus vond het maar zozo ::)
Rare hond met zijn antipathie tegen konijn!
Door macgirlie
#475983
De lever hebben ze geen van beide gegeten en JayJay wilde ook het stuk konijn niet. Dit was een borststuk als ik me niet vergis, het stukje dij of zo wat hij gisteren had, heeft hij wel opgegeten. Dus heb ik het stuk konijn maar omgeruild voor kip en Pepper het stuk konijn extra gegeven.
Door herder_lover
#475993
ik heb hier ook konijn gegeven. Vond het op zich nog vrij hard bot... Het is wel met smaak opgegaan ;D
Door Doedels
#476107
macgirlie schreef: De lever hebben ze geen van beide gegeten en JayJay wilde ook het stuk konijn niet. Dit was een borststuk als ik me niet vergis, het stukje dij of zo wat hij gisteren had, heeft hij wel opgegeten. Dus heb ik het stuk konijn maar omgeruild voor kip en Pepper het stuk konijn extra gegeven.
Mijn ervaring is dat ze soms moeten wennen aan iets. Petr at in het begin konijn ook met lange tanden. Ik heb het een week of twee later weer geprobeerd en sindsdien gaat het er goed in. Met fazant idem. De duif durf ik nog niet te herhalen want dat wilde hij echt niet aanraken. Hafan eet gelukkig alles.
Door Nelly
#476244
Hier vandaag ook konijn. Andor heeft dubbel gesmuld, want hij heeft ook Angel's portie opgegeten, die schijnt dus echt geen konijn te lusten. :-\
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door