Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door herder_lover
#469421
Voor wat gebruik je chlorella en waar zijn sasamzaadjes goed voor? Ik geef het laatste al wel, maar weet niet waarom eigenlijk (jaja, foeiiii)... ;D
Door Lizzy
#469429
Chlorella is een algje. Het bevat vitamines, mineralen, vetzuren, chlorofyl, plantaardig DNA/RNA, etc. Op deze site kun je wel meer lezen over chlorella:
http://www.chlorella-alg.com/

Barfplaats wordt trouwens genoemd! Ik wist dat niet, zag het een paar dagen geleden :D!

Sesamzaad bevat zeer veel calcium. En ze bevatten ook vitamine E. En vitamine B's. En ijzer.
Door herder_lover
#469513
Lizzy schreef: Chlorella is een algje. Het bevat vitamines, mineralen, vetzuren, chlorofyl, plantaardig DNA/RNA, etc. Op deze site kun je wel meer lezen over chlorella:
http://www.chlorella-alg.com/
Kan je het alleen via hem kopen? Ik woon natuurlijk niet in NL en kan ik het mijn vriendin ook ergens laten kopen? Zij woont in Delft.... En wat hebben jullie? De poeder en hoe vaak gebruik ja het en hoeveel?
Door Lizzy
#469516
herder_lover schreef: Kan je het alleen via hem kopen? Ik woon natuurlijk niet in NL en kan ik het mijn vriendin ook ergens laten kopen? Zij woont in Delft.... En wat hebben jullie? De poeder en hoe vaak gebruik ja het en hoeveel?
Ik gebruik het alleen indien nodig (bij verzwakte weerstand, wanneer er virussen rond waren, wanneer ze diarree hebben en wanneer Pinkel uit d'r bekkie stinkt). En je kunt het gewoon bij de drogist kopen van bijv. het merk Bloem.
Door Lizzy
#469807
herder_lover schreef: en is dat dan poeder of tabletten die ik zelf moet vermalen? En hoe duur is het?
Het zijn tabletten en die kun je zo geven. 1000 tabletten = 50 euro (van Bloem dan he).
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door