Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door roel
#460367
Mijn twee sint bernard's krijgen Duck. Onze 13 maanden oude reu krijgt 2kg per dag en het teefje van van 9 maanden krijgt 1,5kg per dag. Nu had ik graag af en toe barf gegeven en vraag mij af wat ik zou kunnen geven en hoeveel ik moet geven? En dit voor een aanvaardbare prijs.

groetjes
roel
Door senadance
#460372
Hallo Roel,

hangt een beetje van het gewicht van jouw honden af , en wat ze altijd hier zeggen je voert nmet je ogen!! dus bij iedere hond is dat anders, bij mijn labrador bv. weegt nu 35 kilo , hij krijgt maar 450 gram per dag is eigentlijk te weinig maar bij mer wordt hij te dik dus ik meng het aan met veel groente dan lijkt het wat voor hem.
Mijn Rottweiler idem dito, krijgt ook maar 500 gr. per dag en weegt 52 kilo, maar hij is al oud en beweegt niet zoveel....
Door Borke
#460639
senadance schreef: dus bij iedere hond is dat anders, bij mijn labrador bv. weegt nu 35 kilo , hij krijgt maar 450 gram per dag is eigentlijk te weinig maar bij mer wordt hij te dik dus ik meng het aan met veel groente dan lijkt het wat voor hem.
Mijn Rottweiler idem dito, krijgt ook maar 500 gr. per dag en weegt 52 kilo, maar hij is al oud en beweegt niet zoveel....
Mijn hond krijgt ook 500 gram en is een 22 maanden jonge energieke Stabij van 22 kg, zo zie je maar hoe die hoeveelheden verschillen, want diezelfde hond kreeg toen hij een half jaar jonger was nog 650 gram.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door