Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Marissie
#426322
Onze kitten van ongeveer 5 maanden, heeft vanuit Griekenland oormijt meegenomen. Dit is behandelt en naar ons idee overgegaan. Vlak daarna begon zijn rechteroor te ontsteken. Daar zijn we mee naar de dierenarts geweest en we kregen er een antibiotische oorzalf voor. Het leek toen even over te zijn, maar al gauw begon de ontsteking weer. Op dit moment voelt het oortje erg warm vergeleken met de andere en ziet rood en de oorschelp schilfert. Het oor is iets vochtig en er komt wat bruinige rommel uit.
Heeft iemand een tip, wat we hier aan kunnen doen, of zit er nix anders op dan weer naar de dierenarts te gaan en een ander soort oorzalf te proberen? We zijn anders bang dat het een binnen oor ontsteking gaat worden.
Alle tips zijn welkom!

Groetjes Mariska.
Door Marissie
#426959
Ja hij krijgt carnibest en dan de honden variant, omdat onze katten die ook lekker vinden. Kan het aan versvlees liggen, of juist aan brokken (die hij niet krijgt hoor)?
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door