

Helaas had hij geen lamsvlees, alleen lamsribben, maar die had ik nog in de vriezer liggen. Wel heb ik kale kalfsribben, hij zei tenminste dat het kalfs was en geen rund, maar ik weet het verschil eerlijk gezegd niet. Ja, de grootte natuurlijk, maar hoe groot is een kalfsrib dan ongeveer?
En ik heb runderlong (ook dus kalf waarschijnlijk?) en nog wat spiervlees dat bestemd was voor gehakt. Daar moest ik wel wat voor betalen.
Ik heb tous nog nooit kalfsribben of long gegeven, zijn er nog dingen waar ik op moet letten? Lamsribben verteerd ze wel goed, maar we zijn nog niet zulke hele ervaren barfers

Ik vroeg ook om snijlingen of kopvlees, maar volgens mij had hij geen flauw idee wat ik bedoelde. Ik vond het best lastig toen ik daar stond. Zelf geen idee van wat ik precies wilde hebben en dat proberen uit te leggen aan iemand die niet zo heel goed nederlands spreekt....
Hij wilde me bijv. ook nog een poot meegeven (met vlees) heel aardig bedoeld, maar die heb ik toch maar niet meegenomen. Ik bleef maar zeggen dat ik geen dragende botten wilde en hij me maar aankijken alsof ik van lotje was

Volgende keer maar een turks woordenboekje meenemen ???