Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door "inge"
#419388
Oke ,heb net een rauwe makreel gehaald,bij de visboer. Moet ik hem eerst een poosje invriezen of is dat niet nodig. En moeten de graten eruit?
Door hiram
#419410
invriezen hoeft alleen bij zalm d8 ik.
shelties zijn niet zo'n grote honden dus misschien zijn de graten te groot maar dan haal je de vis toch ff door de keuken machiene ;D
Door Lizzy
#419483
Nee, je hoeft ze niet in te vriezen en de graten kun je laten zitten. Je kunt ze zo geven. Lekker makkelijk ;D
Door margreet
#419486
Lizzy schreef: Nee, je hoeft ze niet in te vriezen en de graten kun je laten zitten. Je kunt ze zo geven. Lekker makkelijk ;D
Ik raak het spoor een beetje bijster,heb vanmiddag zitten zoeken op invriezen van vis en toen kwam ik een bericht tegen dat je wel degelijk alle vis eerst in moest vriezen.
Je maakte alleen onderscheid tussen de diverse soorten vis,ik bedoel de tijd dat ze ingevroren moeten worden scheelde dus hè.
Door Lizzy
#419490
margreet schreef: Ik raak het spoor een beetje bijster,heb vanmiddag zitten zoeken op invriezen van vis en toen kwam ik een bericht tegen dat je wel degelijk alle vis eerst in moest vriezen.
Je maakte alleen onderscheid tussen de diverse soorten vis,ik bedoel de tijd dat ze ingevroren moeten worden scheelde dus hè.
Oh? Bij mijn weten adviseer ik om zoetwatervis altijd in te vriezen en zalm uit de pacific in te vriezen?
Door Lizzy
#419503
Ja hoor Magreet, ik snap het helemaal. Maar haring en makreel hoeft dus niet ingevroren te worden. Haring moet wel eerst ingevoren worden maar ik heb geleerd dat ze aan boord altijd ingevroren worden en dus hoeft het niet meer aan land.
Door Lizzy
#419518
margreet schreef: Kabeljauw dus nog wel,want dat was mijn twijfel eigenlijk :-\
Nee, ik heb nergens data op het Internet of boeken kunnen vinden dat andere zeevissen (zoals kabeljauw of makreel of wijting) eerst ingevroren moet worden.
Laatst gewijzigd door Lizzy op wo 09 nov 2005, 18:05, 1 keer totaal gewijzigd.
Door 202spots
#419660
Ik vries wel altijd de zalmkoppen, en meestal geef ik andere verse vis gelijk dezelfde dag, en dan word de rest ook bevroren, maar alleen omdat ik teveel heb om in 1 keer te geven.
Door 202spots
#419678
ine schreef: (gaaf onderschrift Dory ;D ;D ;D ;))
Maxine Thanks you.... :-X 8)
ik ben 't vaak met haar eens.... ;)

Of bedoelde je Abe?
Laatst gewijzigd door mahuni op do 10 nov 2005, 04:27, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door