




tINEKE
Moderator: Lizzy
Wanda schreef: Ja dat had ik me al voorgenomenGoed zo
raar toch dat bijna iedereen een rolling krijgen als je zegt dat je rauwe kip geeft.![]()
![]()
Wanda schreef: Ja dat had ik me al voorgenomen,raar toch dat bijna iedereen een rolling krijgen als je zegt dat je rauwe kip geeft.Dat komt doordat iedereen weet dat kippenbotjes splinteren en levensgevaarlijk zijn, maar niemand blijkbaar weet dat dit alleen geldt voor gekookte/gebraden kip.![]()
![]()
![]()
AstridStraver schreef: Dat komt doordat iedereen weet dat kippenbotjes splinteren en levensgevaarlijk zijn, maar niemand blijkbaar weet dat dit alleen geldt voor gekookte/gebraden kip.Plus dat rauwe kip vol zit met salmonella en campylobacter, wist je dat niet?
Kruimel schreef: Plus dat rauwe kip vol zit met salmonella en campylobacter, wist je dat niet?
Wanda schreef: Het zelfde met visgraten nou moet ik zeggen dat ik me daar ook nog niet aan gewaagd heb hoor.Gaat niet lang meer duren volgens mij
Tineke
KayleighShanden schreef: Ik durfde die visgraten niet......heb de verse makrelen hier ontgraad....erg he maar werd eng van die grote graten..ik dacht vroeger dat m'n buik uit vakjes bestond . alles apart, voor het vlees de groente en de aardappels, en maar kauwen omdat het anders niet paste. bleek helemaal niet waar![]()