Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Cindy de Wolf
#396441
Ik ben een beginneling met betrekking tot barfen. Nu lees ik hier veel positieve berichten over het Islam Centrum BV Islamitische Slagerij te Rotterdam, dit is niet zo gek ver van Den Haag, dus ik wil deze slagerij een bezoekje brengen. Nu is mijn vraag wat bestellen jullie zoal bij een islamitische slager en welke prijzen zijn normaal?

Groetjes,
Cindy
Door Lizzy
#396449
Cindy de Wolf schreef: Ik ben een beginneling met betrekking tot barfen. Nu lees ik hier veel positieve berichten over het Islam Centrum BV Islamitische Slagerij te Rotterdam, dit is niet zo gek ver van Den Haag, dus ik wil deze slagerij een bezoekje brengen. Nu is mijn vraag wat bestellen jullie zoal bij een islamitische slager en welke prijzen zijn normaal?

Groetjes,
Cindy
Vooral orgaanvlees, lamsbotten en geitenbotten. Gewoon spiervlees is daar ook duur. Je betaald voor spiervlees ook gerust tussen de 6 en 8 euro de kilo.

De prijzen voor deze slagerij in R'dam zijn moeilijk te geven omdat de prijs lager wordt naarmate je meer kilo's koopt.

Vleesbotten denk ik dat je tussen de 1,75 en 3,00 euro ongeveer moet rekenen (waarbij je 1,75 betaald als je veeeeeel kilo's afneemt). Orgaanvlees is duurder. Tussen de 3,00 en 4,00 euro, denk ik.
Laatst gewijzigd door Lizzy op ma 03 okt 2005, 11:48, 1 keer totaal gewijzigd.
Door Audrina
#396450
Islam Centrum is heel schappelijk met zijn prijzen en je kan het daar zo duur / goedkoop maken als je zelf wil.
Wat ik er zoal koop als ik ga:
Lamsnekken (ca 6 euro de kilo)
Kalfspareribs (ca 6 euro de kilo)
Kalfsstaarten (ca 4,50 de kilo)
Lamshart (ca 2 euro de kilo)
Braadkuikens (ca 2 euro de kilo)
en allerlei andere kipdingen (ook erg goedkoop)

Ze hebben er nog wel meer dingen zoals geitenribben (zijn dacht ik maar 1.25 per kilo als je meer dan 10 kilo neemt) maar die vind ik zelf te hard voor mijn honden. Maar er zijn hier mensen die ze wel halen voor hun honden en die honden doen het er goed op.

Je kan alles er op maat laten zagen / snijden.

Het is nu bijna ramadan dacht ik, dus kan je beter ff een paar dagen wachten voordat je gaat anders is het er enorm druk. En ook niet de laatste dag van de ramadan of de dag erna gaan want dan is het er ook enorm druk.
Laatst gewijzigd door Audrina op ma 03 okt 2005, 11:51, 1 keer totaal gewijzigd.
Door Audrina
#396510
Nou, ik vind het juist wel meevallen als je er vanuit gaat dat ik hier bij de islamiet (Delft) voor lamsnekken 7,50 tot 8 euro kwijt ben, kalfsspareribs en -staarten niet eens kan krijgen, voor lamshart gemiddeld 3 euro de kilo kwijt ben en kip nog duurder is dan bij de gemiddelde poelier. :-\
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door