Hey!
Ik zou Lady graag wat natuurlijke snacks geven. Nu las ik hier al vaka dat jullie vlees "bakken" in de oven. Maar kan je dat met sardientjes ook?
ps: wat voor vlees bakken jullie weer juist allemaal?
Moderator: Lizzy
Hey!Hoi;
Ik zou Lady graag wat natuurlijke snacks geven. Nu las ik hier al vaka dat jullie vlees "bakken" in de oven. Maar kan je dat met sardientjes ook?
ps: wat voor vlees bakken jullie weer juist allemaal?
Lizzy schreef: Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, dus ik durf het je niet te zeggen... Je moet wel verse/rauwe ansjovis hebben hoor, niet die gezouten handel.Volgens mij gaat dat gigantisch meuren
conleeuw schreef: ik heb mini gedroogde sardientjes (of het echt sardientjes zijn weet ik niet overiginds betwijfel ik het) gekocht voor snoepjes, gaat er in als zoetkoek.Die koop ik hier ook
het zijn gewoon heel gedroogde visjes, iets groter dan de gedroogde anjovisjes en ook iets boller dan een sardientje, zeg maar een centimeter of 2,5 groot. Niets er op of er aan, in duitsland gekocht. Niets toegevoegd.
Was niet duur, ik weet natuurlijk niet of je ze ook in Nederland kan krijgen mischien dat iemand weet waar ik het over heb??
tieneke schreef: Die koop ik hier ookHier ook, ze doen er bijna moord voor
Ze zijn er voor de kat(klein) en voor de hond(groot)en die krengen meuren als de pest
Maar ze vinden ze toch een partij lekker
@ Bert: je zegt dat je het vlees kookt.....? Dus niet rauw in de over steken?Als ik de koekje ga maken kook ik het altijd, was ook een reden voor, ben het alleen ff kwijt, lever in z'n menu geef ik gewoon rauw hoor!