Hier kun je artikelen/informatie over medische zaken posten en vinden, dat als naslagwerk kan dienen voor de forumleden. Dit is GEEN vragen of discussie-categorie.

Moderator: Charlie Angel

Door Isis
#387674
Je kan nu ook zelf de Giardia test doen met de FASTest Giardia Strip, van Megacor

Giardien is enig-cellige organismen, die diaree en bloed kan veroorzaken. En een veel voorkomend probleem vooral in de zomermaanden.
Gewoonlijk worden zij bepaald met een routine uitwerpselonderzoek, en bij goede weerstand verdwijnen ze in de meeste gevallen.
Maar honden die vatbaar zijn kunnen ernstige problemen krijgen, en moet dan ook behandeld worden meestal wordt Panacur gegeven en als extra ondersteuning probiotica’s
Normaal moet je voor dit onderzoek naar de DA en deze stuurt de test naar het lab.

Dr. rer. nat. Torsten Naucke Parasitologe testte en kwam tot de ontdekking dat de test zeer betrouwbaar is (FASTest Giardia Strip, van Megacor).

De procedure is zo eenvoudig, dat iedereen het zelf kan doen.

Je neemt ongeveer een doperwt grote van verse uitwerpsel en doe dit in het uitwerpselbuisje, doe daar testvloeistof bij meng dit en plaats er een teststrook in.

Na 5 minuten kan je het gekleurde resultaat aflezen rode en blauwe = positief en alleen
blauw = negatief

Je kan de test bestellen voor 15 euro excl. verzendkosten. Hieronder verzendkosten vanuit Duitsland naar Nederland. Je moet wel eerst het bedrag overmaken.

1 Test = 1,60 Euro
2 Tests = 2,50 Euro
3 bis 5 Tests = 4,00 Euro

Parasitus Ex e.V.
Institut: Postbank Dortmund
BIC: PBNKDEFF
IBAN: DE41 4401 0046 0649 8274 60
Betreff: Giardia Test

Vertaling van http://leishmaniose-forum.parasitus.com/forum/

Barfplaats wordt gesponsord door