<<[quote]
OK, ik zal het dan maar opbiechten ... Panoramix met z'n gekweek ... ik denk "ik ga ook kweken". Zowel de lijnzaadjes als de tarwekorrels werden 1 grote, vieze, stinkende puinhoop.<<
Ink, wou je misschien tarwebier brouwen

ipv tarwe te kiemen ?
dat die lijnzaadjes moeilijk kiemen , dat kan zijn, das bij mij ook, maar die tarwe, dat moet vanzelf gaan , net zoals alfalfa, zonnebloem, fenugriek en radijs.
Een nachtje laten weken, afgieten, donker laten staan en spoelen 2X per dag, na 24 uur beginnen ze te kiemen en dan kan je ze in licht zetten.
2X per dag spoelen en na tot 5 dagen zijn ze perfect.
Die alfalfa, radijsjes,zonnebloem pitten en fenegriek (is een van de basisproducten voor curry is heel lekker bij salades)
Rauw komen die korrels eruit zoals ze erin gegaan zijn.
Heb ooit eens een hele kip gegeven die net mais gegeten had.
Zelfs die hele maiskorrels die in die kippenmaag zaten kwamen bij mijn hond er 's anderdaags heel uit.
Eva, ietsjes langer dan een half uurtje , tot de helemaal zacht zijn.
Gr.
Roger