Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door chrisje
#367831
Mijjn honden gebruiken hun poten niet bij het eten van een bot met vlees of een recreatiebot. Zij staan rechtop. Heeft dit iets te maken met het eventueel nog weg te kunnen lopen met hun bot als het nodig is? ???
Door Lizzy
#367839
Hier gebruiken ze ook vaak hun poten niet hoor. Maar het ligt er misschien ook aan waar zij hun bot krijgen (kale vloer?) en wat voor bot het is. Als het een bot is waar ze lastig grip op krijgen, dan gaan ze hier liggen en houden het bot vast (op hun rubbere matje - op een harde/gladde vloer gaan ze eigenlijk nooit liggen en houden ze het bot niet vast). Is het makkelijk te eten: dan blijven ze staan en eten het zo op, zonder gebruik te maken van de poten.
Door Truus
#367850
Als ze hier moeilijk grip hebben op een bot, gaan ze staan en zetten er een poot op om er goed aan te kunnen trekken. Voor de rest liggen ze met het bot tussen beiden poten.
Door Mevroi Kruim
#367889
Ze hebben het gebruik van de handjes ook echt moeten leren hier. In het begin stond Tara eindeloos te worstelen om alles alleen met dr bekkie binnen te krijgen. Maar tegenwoordig gaat ze er lekker bij liggen en klemt de pootjes om botten/kopvlees/pens heen. Handige meid ... en Kátur doet dat dus allemaal na.
Door Doedels
#367894
Peter was met eten snel van begrip. Hij gaat er bij liggen of in buig houding staan. Als het nodig is gebruikt hij zijn poten. Meestal is het niet nodig. Hafan blijft meestal staan. Als het bot klein genoeg is verdwijnt het achter in zijn strot, komt er weer half uit, wordt nog een paar keer geknaagd en wordt dan in een keer door de keel gewurmd. Hafan is ontzettend handig en heeft een hele goede lichamelijke coördinatie, maar met eten is Petr toch handiger. Misschien heeft het inderdaad te maken met het kunnen weglopen. Hafan heeft niet zo veel vertrouwen in zijn omgeving.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door