Dit is een vraag en aanbod rubriek voor BARF ingredienten en de Verzamelplaats

Moderator: Charlie Angel

#3257017
Beste leden.

Hierbij de regels en aanwijzingen voor de Vraag & Aanbod/ Verzamelplaats categorie geldend vanaf: 10-12-2012

BARFplaats biedt met deze categorie uitsluitend en alleen een faciliterende functie waar mensen gebruik van kunnen maken om elkaar te vinden, voor BARF producten die uitdrukkelijk bedoeld zijn als diervoeding.


BARFplaats heeft nooit enige verantwoordelijkheid wat betreft leveringen, kwaliteiten, handelswijzen, enz.
Alle deals gaan tussen de kopers en verkopers onderling, iedereen is verantwoordelijk voor wat zij/hij zelf doet en BARFplaats neemt hier geen partij in.

* In Vraag- en Aanbod/Verzamelplaats mag iedereen die iets BARFgerelateerds aan te bieden heeft of zoekt (dit mag ook kvv, of b.v. een vriezer zijn) een topic hiervoor openen.

* Ook leden van dit forum die bedrijfsmatig handelen in BARF-producten mogen "leuke partijtjes" aanbieden in deze categorie. Deze aanbiedingen dienen wel "eindig" te zijn en via BARFplaats verhandeld te worden. Dus niet: ... Te koop.....voor info, ga maar naar mijn website.

* Het is niet toegestaan bedrijfsmatige activiteiten zoals wekelijkse aanbiedingen/assortimentsuitbreidingen/bedrijfsnieuwtjes e.d. te posten.

* Het is niet toegestaan om vlees of andere voedingsmiddelen voor humane consumptie aan te bieden.
Teksten als...voor humane consumptie...ook lekker voor door de bami, enz. zullen verwijderd worden.

*Het kunstmatig hoog houden van een topic is niet toegestaan.

N.b. Het beheer houdt zich het recht voor aanbiedingen/aanbieders te weigeren c.q. te verwijderen als zij daar noodzaak toe zien.Aanwijzingen m.b.t. het plaatsen van een oproep in deze categorie.

Om deze afdeling overzichtelijk te houden wil ik jullie verzoeken om de volgende aanwijzingen op te volgen bij het plaatsen van een oproep.

Wees kort en duidelijk in de topic titel.

Plaats de plaatsnaam/omgeving en een productomschrijving in de topic titel. Zet daar ook meteen bij wat je ermee wilt....verkopen of kopen/samen bestellen.

Voorbeeld:

Niet: oliebollen

Wel: Te koop: oliebollen/ Texel

Bij samen bestellen:

Niet: poelier Tokkie

Wel: datum/poelier Tokkie/delfzijl

*Verzamel/vervoertopics dienen bij opening voorzien te worden van een auto-icoontje. Hiermee onderscheid je het topic van een "te koop" topic

*Is een topic niet meer actueel , geef dit even aan in de topic titel of in een PB naar mij zodat ik deze topics kan opruimen.

*Om verzanding van topics te voorkomen worden topics waar langer dan 4 weken niet op gereageerd is, zonder tegenbericht verwijderd.

*Beperk omwille van de overzichtelijkheid het gebruik van hoofdletters in de topic titel.


Indien mensen structureel en na meerdere waarschuwingen, zich niet aan de regels of aanwijzingen houden in deze categorie, dan worden betreffende topics zonder verdere discussies verwijderd.De "Barfers provincie- verenigt U" topics.

Deze topics worden in hoofdzaak opgezet/gebruikt om vervoerslijntjes op te zetten en te weten wie je medebarfers zijn in jouw omgeving.


Deze topics krijgen een eigen icoontje (poppetjes) die de topics dan weer makkelijker onderscheiden van de andere topics.

De Verzamelgroep: Provincie topics hebben een bewaarstatus.

De hierboven genoemde zaken zijn alleen bedoelt voor Provincie verzamelgroepen.

Dan nog een paar tips.

Gebruik deze topics waar ze voor bedoelt zijn, dus barfhappen(ruil) handel onderling, vervoerslijntjes e.d. bij jou in de buurt.

Gezellig babbelen over wandelingen en andere zaken maakt zo'n topic al snel weer onoverzichtelijk.

Sla de link van de pagina op door er een "bladwijzer" van te maken. Een link naar het topic van jouw provincie vind je in het A la Carte topic.

Binnen deze topics gelden dezelfde regels zoals deze over het hele forum gelden.

Met vriendelijke groet,

Namens het BARFplaats Team

Angelique

Barfplaats wordt gesponsord door