Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Juul
#2988510
Gisteren gemaakt, zonder suiker of honing van de dikke stoofperen uit mijn schoonmoeders tuin. In het kader van minder suiker eten met de gedachte in mijn achterhoofd dat er altijd nog suiker of honing bij kan als ze klaar zijn. Maar het valt mij helemaal niet tegen, ze zijn prima te eten. Gekookt in water met kaneelstokjes, 3/4 fles wijn en de rest water, een sinasappel in stukken en een vanillestokje.
Door DJ_Doerak_Tucker
#2988515
Zo doe ik het ook, prima te eten! Ik gebruik dan geen wijn, één keer fruitwijn gebruikt (waar natuurlijk suiker in zit), vind het dan weer veel te zoet. Zo maak ik trouwens ook appelmoes, met de juiste appels ben je helemaal geen suiker nodig.
Gebruikersavatar
Door Angelique
#2988575
Juul schreef: Gisteren gemaakt, zonder suiker of honing van de dikke stoofperen uit mijn schoonmoeders tuin. In het kader van minder suiker eten met de gedachte in mijn achterhoofd dat er altijd nog suiker of honing bij kan als ze klaar zijn. Maar het valt mij helemaal niet tegen, ze zijn prima te eten. Gekookt in water met kaneelstokjes, 3/4 fles wijn en de rest water, een sinasappel in stukken en een vanillestokje.
Zo maak je een drol nog eetbaar hé  :biggrin2:
Gebruikersavatar
Door Irta
#2988590
Hier gebruiken we ook nooit suiker, ze zijn van zichzelf al hartstikke zoet! Kook ze altijd met rode bessensap, beetje water en wat kaneel. Zo deed m'n moeder dat al :)
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door