Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#2966705
Wij maken de pizza's altijd zelf. Maar een recept? Dat is moeilijk. Gewoon een pizza bodem maken en dan wat saus (gebaseerd op tomaten) erop en dan maar erop wat je lekker vindt. Ui, knoflook, vis (ansjovis, tonijn) , vlees (kip, salami, ham, spek enz) wat pizza kruiden, italiaanse kruiden, tomaat, artisjok,  Alles is gewoon mogelijk.
#2966734
Martine-Tom schreef: +1!
En als je lui bent...kant en klare pastasaus als tomatensaus  :biggrin2:
En als je nog luier bent (en budget koken) haal je bij de aldi een doos turkse pizza's (4 voor 3 euro)- pizza in de oven- groente ed even roerbakken in de pan, dat over de pizza, kaas erover en nog even terug in de oven.

Ik vind blokjes salami erdoor erg lekker ;)
#2966745
Kleine variant is halve pitabroodjes even iets roosteren dan ui tonijn kaas hup in de oven en likje knof mayo er over en smullen maar.
Maar je kan ze beleggen met alles wat je lekker vind bv ui basilicum en beetje mozzerela en dan als basis beetje tomaten saus etc
#2966761
Oooh en ik maak ook wel eens pizza broodjes van oud brood! Champignons in stukken snijden en mengen in een schaal met wat ui, olijfolie, knoflook, peterselie en peper en zout. Broodje hiermee bedekken en wat geraspte kaas erover een minuut of wat in de over (15 a 20 min).

Of wat tomaat in stukken snijden en in een schaal mengen met wat salami, knoflook ui en wat je verder maar lekker vind  :D
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door