Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door sella
#2951337
Ik heb zondag een anafylactische shock gehad op een geneesmiddel. Dat naast alle andere problemen, geeft het ook een enorme optater aan je weerstand.
Ik had al rauwe honing in huis voor de honties, en wist gisteren niet meer waar ik het moest zoeken van de borrelende longen.
Ik wilde niet weer een ab kuur als ik het kon voorkomen, gisteravond radeloos een kwak honing in den giegel gekwakt. In de loop van de nacht werd ik minder benauwd.
Nu hoort de ha alleen nog wat piepen en zagen, dus ik ga nog even zo door en morgen weer controle bij de ha.
Ik had volgens de ha al beginnende longontsteking beiderzijds.
Niet dat ik iedereen wil aanraden op eigen houtje dit te gaan proberen als ze goed ziek zijn, maar ik ben blij, daar ik voor vele ab en andere reguliere middelen allergisch ben geworden.
Onnodig te zeggen dat ik erg blij ben dat ik zo hard opknap qua longen.
Ik ga in ieder geval bij ieder signaal van ziek zijn een hapje rauwe honing nemen.
Door sella
#2951372
Ja het was goed schrikken. Ik heb al een epipen en alle andere toeters en bellen, maar dit keer ging het anders en toen het toesloeg, waren we bijna te laat met reageren.
Ik ben jouw heel dankbaar voor het verslag met je kanjer, daardoor durfde ik het in te nemen.
Het gekke is ik kan niet tegen bijenpollen ect van de imker maar wel tegen rauwe honing. Zal komen omdat dit minder tot niet bewerkt is en mijn over zijn toeren systeem dit niet herkend als vijandelijk.
Ik ben heel blij dat ik niet verder afzak nu.
#2951481
jeetje, wat een verhaal! Als eerste heel veel beterschap toegewenst! Gelukkig dat de honing zoveel goeds heeft gebracht. ik vind het erg bijzonder hoeveel positieve berichten ik hierover lees. Binnenkort is er een imkerdag en dan ga ik zeker even buurten om honing te scoren (en hopelijk veel info voor als ik in de toekomst toch een eigen volkje zou willen)
#2951645
:o jeetje wat een schrik, gelukkig was het je tijd nog niet en ben je nu aan het opknappen, dank zij honing en ja er zijn viezere "medicijnen" om in te nemen. Hoop dat je gezondheid verder zal verbeteren enne geen  enge dingen meer doen hoor  ;)
Door sella
#2951699
Ik heb morgen een gesprek met de ha terwijl de assistente aan het zanikken was dat het vakantie is bla bla bla. Het was achteraf bekend dat ik hier niet tegenkon, maar dat is bij huisarts en apotheek verdwenen uit het dossier.
Dat vindt ik zorgelijk en schandalig, ik ben gewoon voor leugenaar uitgemaakt vrijdag in de apotheek.

Ik heb vanavond toch een workshop nardic hoopers gevolgd met Buffel, lang leve de prednison, die geeft een dusdanige rush dat je iets moet doen, dus dan maar plezier maken met de hond.
Ik heb genoten van zijn werklust.
Ik ga nu zeker altijd rauwe honing inzetten, en pas als dit niet lukt naar de arts met mijn longen.

Ja het was mijn tijd nog niet, maar het is heel erg raar om zo je leven uit je weg te voelen glijden. Dat besef zinkt nu ook pas goed in.
#2951701
sella schreef: Ik heb morgen een gesprek met de ha terwijl de assistente aan het zanikken was dat het vakantie is bla bla bla. Het was achteraf bekend dat ik hier niet tegenkon, maar dat is bij huisarts en apotheek verdwenen uit het dossier.
Dat vindt ik zorgelijk en schandalig, ik ben gewoon voor leugenaar uitgemaakt vrijdag in de apotheek.
Dit komt mij bekend voor, dus nu vraag ik regelmatig een kopie van mijn gegevens als ik bij een specialist geweest ben of onderzoeken gehad heb.

Je zult wel geschrokken zijn, ik hoop dat je snel weer opknapt  :-* en dit niet meer voorkomt.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door