Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door inge58
#2939434
Heeft er iemand ervaring mee? Dit is een speciaal aangemeten anti snurk beugel.
Mijn specialist raad mij zo'n ding aan vanwege mijn luidruchtige gesnurk.
Niet alleen mijn partner slaapt er slecht van maar ikzelf ook.
Ben zomaar 6 of 7 keer per nacht wakker met alle gevolgen van dien. (plassen,water drinken enz)
De oorzaak van mijn gesnurk zijn zeer nauwe luchtwegen,met zo'n beugel wordt de onderkaak naar voren gedwongen waardoor er meer ruimte is  en dus minder gesnurk als het goed is.

Ik zou weleens wat ervaringen willen horen/lezen
Gebruikersavatar
Door -Annemarie-
#2939460
Meneer -A- heeft er een van het i-net. Niet voor dagelijks gebruik, want niet op maat gemaakt. Maar doet wel waar 'ie voor ontworpen is. Het snurken is dan echt veel minder.
Als je een MRA dagelijks gaat gebruiken zou ik er zeker een op maat laten maken. Jij, en je partner gaan daar zeker baat bij hebben.

Buurman heeft een cpap, en als ik het zo hoor is dat veel belastender dan een mra. Maar dat is heel persoonlijk, natuurlijk.
Door Deesje
#2940696
als longfunctieanalist heb ik best wat patienten met MRA's en over het algemeen geldt, je kunt ermee slapen en het is goed... of het werkt niet (je kunt er niet mee slapen, kan de MRA niet verdragen). Over het algemeen is het echt een kwestie van proberen. Ik weet niet hoe hoog je apneu-index is maar buiten wakker worden/zijn s nachts is die apneu veel meer van invloed op je dagelijkse leven..
Gebruikersavatar
Door Neally
#2940707
Mijn vrouw heeft zo'n beugel. Zij heeft een redelijk ernstige vorm van Apneu. Geen snurkster.
Het is er een die speciaal aangemeten is. Het klopt dat de onderkaak naar voren wordt gehouden. De boven en onderkant worden
door op 'vampiertanden' in elkaar geklikt. Het ziet er aan de buitenkant een beetje mal uit. Maar ze blijft nu wel ademhalen
en is veel meer uitgerust dan voorheen.
Wat niet meeviel was wennen aan dat grote ding in haar mond. Doorzetten en niet opgeven. Succes als je besluit om het probleem aan te pakken.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door