Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door eelke
#2930769
De Roobol.  >:(

In maart zijn er twee stoffeerders geweest om de vloer te repareren. Dat ging niet, want ze durfde er niet een plank uit te halen (we hebben een pvc vloer). Ze zijn weggegaan en daarop heb ik niks meer gehoord. Gemaild, geen reactie. Weer een keer gemaild, vandaag een brief. Volgens de stoffeerders is er niks stuk en 'de zaak' wordt gesloten.

Ik heb dus maar weer een mail gestuurd, met bijstaande foto's. Ter bewijs hun brief er maar bijgelegd. Hoezo niks mis met die vloer?

Afbeelding

ff wat blomkes op ons adres geplakt.

Afbeelding

Van de week de rechtsbijstand maar bellen, ben er nu na 3 jaar wel echt goed klaar mee. Ik heb ze nu een week gegeven om met een passende oplossing te komen...
Gebruikersavatar
Door nova
#2930780
eelke schreef: De Roobol.  >:(
Van de week de rechtsbijstand maar bellen, ben er nu na 3 jaar wel echt goed klaar mee. Ik heb ze nu een week gegeven om met een passende oplossing te komen...
je bent wel streng zeg...  :biggrin2:

maar ruk is t wel, hoop dat ze je  kunnen helpen
Door eelke
#2930784
nova schreef: je bent wel streng zeg...  :biggrin2:

maar ruk is t wel, hoop dat ze je  kunnen helpen
Nou he, september 2011 is hier de eerste mail al over verstuurd  :biggrin2: ben echt super streng.
Door monster
#2930788
Ik ben juist bezig met een warme douche.
Er is bij schoonmoeder van 88 behangen, maar er was door een fout van de fabriek een rare glans in 4 banen.
Het schildersbedrijf behangt kosteloos opnieuw en regelt het zo, dat ze alles in 1 dag kunnen doen. (Het is de slaapkamer)
Geweldig toch!
Door Dreetje
#2930834
Dat heeft Roobol niet goed gedaan, ik zou dat ook niet zo maar laten gaan.
Zo ziet het er bij ons na 4 jaar uit, ik ben echt blij met m'n PVC vloer.

Afbeelding
Door eelke
#2931140
K&D schreef: Zien alle hoeken er zo uit? (behalve die onder de bank wellicht... :P )
Berichtje naar Kassa doen?
Nee. Het is ook geen slijtage, dus hoekje is er vanaf het leggen al uit. Gemeld en toen kwam er iemand die er een goedje op heeft gesmeerd ter reparatie. Die reparatie is dus niet stevig genoeg want na een half jaar was het al weer los en sindsdien ben ik al heen en weer aan het mailen, is er een specialist komen kijken, die daarop de stoffeerder heeft gestuurd om het te maken, die dat niet aandurfden omdat dan de plank er uit zou moeten. En toen hoorde ik dus niks meer.
Door DJ_Doerak_Tucker
#2931164
Slecht zeg, hebben jullie een V groef? Het lijkt of de 'planken' zo ver uit elkaar liggen? Mooi balen zo, ik hoop dat ze alsnog met een oplossing komen. Is de vloer verlijmd?
Door keetje
#2931178
DJ en Doerak schreef: Slecht zeg, hebben jullie een V groef? Het lijkt of de 'planken' zo ver uit elkaar liggen? Mooi balen zo, ik hoop dat ze alsnog met een oplossing komen. Is de vloer verlijmd?
Dat viel mij ook al op, die brede(re) groef. Diegene die ik gezien hadden hadden zeker niet zo'n groef anders was ik er niet voor gegaan. Als ik gelijk na het leggen ontdek dat er een hoek(je) af is dan zetten ze er een nieuwe strook tussen. Ik ga niet akkoord met een reparatie. Dat leert jouw ellende me nu wel Eelke. En ik betaal niet voor het goed ligt. Zal het woensdag met die man alvast zeggen dan kan hij er nog vanaf.  :biggrin2:
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door