Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Jantina
#2901546
Ze vliegen volgend weekend uit. Maar ik ga 1 hondje toch niet plaatsen bij het gezin wat haar zou krijgen. Ik voel me het slechtste mens op aarde, zeker voor de kindjes, maar maak de juiste keuze voor de pup. En daar ligt mijn verantwoordelijkheid. Ik baal ook, we hadden keuze te over, deze mensen voorkeur van de twijfel gegeven, maar de weegschaal is toch de andere kant op gevallen. Hoe ga ik dit gesprek aanpakken, vreselijk moeilijk...  :-\ Moest het even kwijt.
Door Hanny
#2901551
Dit is voor de eventuele nieuwe eigenaren ook echt ontzettend vervelend. Wat een teleurstelling en pas zo laat in het traject.
Nou ja, je schijnt te vinden, dat dit zo moet, dus succes dan maar.

Hanny
Door Jantina
#2901555
Het valt me ook wel zwaar Hanny. Maar mijn twijfel is zo groot, en bij twijfel niet doen zegt men dan. Er zijn afspraken gemaakt, voor ons toch wel een beetje als voorwaarden aangegeven omdat ze weten dat we twijfelden, die niet zijn nagekomen.
Door Kinnie
#2901556
Dat lijkt me zeker moeilijk. En natuurlijk moet je je gevoel ook volgen... Maar heel eerlijk... Ik vind dit ook wel heel erg laat om tot deze beslissing te komen en het dan nog te moeten bespreken... Ik zou me als pupkoper in deze toch wel bedonderd voelen... :-[
Maargoed je zal er vast je redenen voor hebben, succes. Moeilijk....
Door Jantina
#2901565
Hebben jullie ook zeker gelijk in hoor. Dat besef ik ook. Daarom ga ik het gesprek vanavond aan. Ik heb te lang gewacht nu omdat ik hoopte dat ze zelf nog initiatief zouden tonen wat dus uitblijft. Dat heb ik echt fout gedaan. Maar om dan het hondje toch maar wel te plaatsen om die reden... Dat vind ik zo vreselijk lastig! Ik ga gewoon al mijn argumenten op tafel leggen en wie weet kan ze die nog heel goed onderbouwen.
Gebruikersavatar
Door Thea
#2901581
Succes(sterkte) vanavond ;)
Het is NU nog jou pup dus als jou gevoel zeg niet doen is dat volgens mij jou recht.
Hoe sneu ook voor de evt toekomstige baasjes.
Door Parelridder
#2901901
Je kunt geen verkoop door zetten aan mensen die niet goed gaan zijn voor je pup, 'slechts' omdat je mensen teleur stelt als je af ziet van verkoop. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar wat deze mensen moesten doen, welke afspraak ze niet zijn nagekomen, op grond waaarvan je afziet van verkoop. Is dat niet alsnog te realiseren? M.n. ook omdat je zelf aan geeft dat je vindt dat jij hierin zelf ook tekort bent geschoetn door het niet eerder aan te zwengelen?
Normaals, als ze geen goed thuis kunnen bieden aan jouw pup, dan ligt dáár je eerste verantwoordelijkheid, maar wees waakzaam voor het 'boze schoonmoedersyndroom' ;)
Door kaszi
#2901909
Ik zou de mensen eerst vraag waarom ze de gemaakte afspraken niet zijn nagekomen en als ze er geen goede reden voor hebben pas beslissen.
Door Jantina
#2901948
Het is al achter de rug. Dit hondje is foktechnisch ook niet helemaal correct, en dat zochten ze niet dus het viel alles mee. Wel lastig zoiets hoor, pfff.
Door Lizzy
#2902048
Hoe kl*te ook Jantine, bij twijfel niet doen. Ik vind het alleen maar heel sterk dat je hebt gezegd "ja, heel lullig, ik moet door het stof maar ik ga toch geen hond aan jullie verkopen". Hoef je mij niet eens uit te leggen waarom. Bij twijfel gewoon niet doen. Al is het nog zo laat in het traject, beter nu dan over 1 jaar denken "potverdorie, had ik het toch maar niet gedaan". Voor die mensen lullig maar zij komen er wel weer over heen. Jij komt er niet overheen als je een hond aan 'de verkeerde mensen' verkoopt, geloof me.
Laatst gewijzigd door Lizzy op do 03 apr 2014, 17:47, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door