Hier kun je al je vragen en problemen kwijt over het zelf samenstellen voeding voor katten.

Moderators: koekje, pearlsofpassion

Door Sofie
#327314
Hey!

Als ik Duck eenvoudig aan mij kat geef.....moet ik dat dan met iets aanvullen?
Hij zou de eenvoudige versie maar 2 x per week krijgen...Verder een complete versie.

Sofie.
Door amber2
#327323
Ik zou geloof ik dan toch aanvullen met iig een klein beetje eierschaalpoeder, gistocal of een klein botje. En evt. een beetje (vis)olie. Maar er zijn hier wel mensen die er meer verstand van hebben dan ik!
Gebruikersavatar
Door sylvia
#328568
Voor de kat hoef je de enkelvoudige varianten van duck nergens mee aan te vullen, er zit gemalen bot in dus calcium zit er al in, voor de kat is het gewoon een kompleet voer.
Door amber2
#328844
Met de enkelvoudige soorten wordt toch bedoeld de kip, rund, en pens van Duck? En dus niet de complete soorten zoals Uitmuntend en Rund-lever-kip. Volgens mij zijn die enkelvoudige soorten echt alleen vlees; misschien dat er in de kip ook een beetje gemalen bot zit, maar in de pens en rund toch niet...? Was jij misschien in de war met de complete versies Sylvia?
Gebruikersavatar
Door sylvia
#328856
amber2 schreef: Met de enkelvoudige soorten wordt toch bedoeld de kip, rund, en pens van Duck? En dus niet de complete soorten zoals Uitmuntend en Rund-lever-kip. Volgens mij zijn die enkelvoudige soorten echt alleen vlees; misschien dat er in de kip ook een beetje gemalen bot zit, maar in de pens en rund toch niet...? Was jij misschien in de war met de complete versies Sylvia?
nee ik was niet in de war, in de enkelvoudige voeders van duck zit gemalen kippenbot, behalve in de pens niet.
Door amber2
#328992
Okay, dan weet ik dat ook weer! Dan hoef je er dus geen botjes of gistocal oid bij te geven. Ervan uitgaande dat je niet de pens-versie aan je katten geeft (kan dat eigenlijk ook voor katten, een maaltijd van alleen pens, of kunnen ze daar niet tegen?).
Gebruikersavatar
Door sylvia
#329052
amber2 schreef: Okay, dan weet ik dat ook weer! Dan hoef je er dus geen botjes of gistocal oid bij te geven. Ervan uitgaande dat je niet de pens-versie aan je katten geeft (kan dat eigenlijk ook voor katten, een maaltijd van alleen pens, of kunnen ze daar niet tegen?).
Mijn katten eten ook gewoon pens, ik geef daar overigens dan geen calcium bij. Die twee van mij hebben trouwens liever schapenpens dan runderpens.
 Terug naar “Vragen, problemen en discussie BARF en KVV”

Barfplaats wordt gesponsord door