Hier kun je al je vragen, problemen, informatie kwijt over vaccinaties, parasieten en wormen

Moderator: Lizzy

Door Anneke V
#324393
Ik ben al een tijd op zoek naar iets natuurlijk tegen teken bij honden & katten, maar vind er praktisch niets over :-\
Dingen tegen vlooien genoeg, maar tegen teken ???

Kent er iemand van jullie deze producten & wat vinden jullie hiervan?:
doggy.onzehond.nl/homeopatie-text/parasieten.htm
Door Doedels
#325182
Sinds een paar weken gebruik ik Anti vlo/teek van de Groene Os. Is door de homeopatisch DA aangeraden. Zij vindt het goed tegen teken werken, maar is niet overtuigd van de antio vlo werking. Ik ben tot nu toe tevreden.
Door Nelly
#326332
Die wilde ik ook proberen. Dus jij bent er tevreden over?
Heb hier trouwens meer last van teken dan van vlooien ::)
Door Doedels
#326528
Ja ik ben tevreden, maar moet er vrij veel van spuiten. Het is bij de vacht van mijn honden ook vrij moeilijk om tot op de huid te spuiten. De homeopaat zei dat er maar heel weinig van nodig was. Inmiddels ben ik al door mijn eerste flesje heen. Het werkt bij mij pas goed als na verloop van tijd de hele vacht is verzadigd.
Door avalon
#333390
Mijn ervaring met de anti vlo en teek van groene os is minder. Angie haar vacht wordt echt ranzig van dat spul. Als we elke dag dat spul een beetje spuiten en op de huid masseren moet ze om de drie dagen wel gewassen worden anders is ze echt goor en vet. (door de olie wordt vuil aangetrokken). Ik heb nu een nieuwe mix die minder vet is. Ik weet niet de exacte hoeveelheden van de e-olieën, maar de basisspray is de verzorgingsspray van tasman (ook van puur natuur) daaraan wordt dan een mengseltje E- olieë aan toegevoegd.
Door Doedels
#333575
avalon schreef: Mijn ervaring met de anti vlo en teek van groene os is minder. Angie haar vacht wordt echt ranzig van dat spul. Als we elke dag dat spul een beetje spuiten en op de huid masseren moet ze om de drie dagen wel gewassen worden anders is ze echt goor en vet. (door de olie wordt vuil aangetrokken).
Mijn honden gaan er erg van klitten. Vies vind ik ze niet, maar ze zijn zwart dus misschien zie ik het gewoon niet.
Door amber13
#333748
Kan je die anti-teken middeltjes ook op de kop van de hond smeren, en rond de ogen? Hier heeft Max nl atijd teken.
Door Doedels
#334538
amber13 schreef: Kan je die anti-teken middeltjes ook op de kop van de hond smeren, en rond de ogen? Hier heeft Max nl atijd teken.
Mijn bericht is verdwenen, dus nog maar een keertje: middellen met etherische oliën mag je niet rond neus en ogen smeren omdat dat kan irriteren. Ik smeer Anti vlo/teek van De Groene Os wel op de oren, kop, kin en keel.
 Terug naar “Vaccinatie/Parasieten/Wormen”

Barfplaats wordt gesponsord door