Hier kun je al je vragen, problemen, informatie kwijt over vaccinaties, parasieten en wormen

Moderator: Lizzy

Door Kinnie
#2702613
Toch maar even de vraag. ik kijk of met mijn neus, of ik kan het zo gauw niet vinden....  ???

Casper (11jr) zou binnenkort weer gevaccineerd moeten worden. Nou is zijn gezondheid zeker niet meer je van het, dus eigenlijk wilde ik hem niet meer laten vaccineren. Na 11jr jaarlijks enten zou je zeggen antistoffen genoeg...

Hoe zit het nou precies, verstandig om alleen weil te laten enten? Of helemaal niet meer?
Door Martine-Tom
#2702617
Zoveel mensen zoveel meningen. Ik doe het niet  :)
De enting is maar een maand of 10 geldig, is niet te titeren en er zijn zoveel varianten van weill dat ze het alsnog kunnen krijgen...Is mij het risico niet waard..
Door Kinnie
#2702635
Mijn DA is wel voor het enten en de ontwormingen enz enz. Ontwormen doe ik al lang niet meer, bij geen van allen. Titeren heb ik nog niet gevonden hier in de buurt, dat is wel jammer. Mijn DA doet dit niet. Nu las ik dat Tannetje naar het zuiden komt, maar dat is dan wel weer heel erg zuidelijk :)
Door Martine-Tom
#2702636
Daar heb je voor weil toch ook niks aan  ;)
Met 11 zou ik persoonlijk zeker stoppen met enten, en weil heb ik nog nooit gezet. Enige wat Tom heeft zijn de pup entingen, booster heb ik niet gedaan en vorig jaar heeft ie wegens bezoek aan Belgie de rabiës gehad. Verder krijgt hij niks.
Door Mevroi Kruim
#2704217
Als je hond na 11 jaar vaccineren nog niet immuun is, dan wordt 'ie het ook echt niet meer. Ik zou dus niet titeren en niet vaccineren. Ik vaccineer ook niet tegen Weil, mijn honden zwemmen zelden (we hebben hier geen water). Ik zou het denk ik alleen doen bij een hond die veel zwemt in verdacht water.
 Terug naar “Vaccinatie/Parasieten/Wormen”

Barfplaats wordt gesponsord door