Hier kun je al je vragen en problemen kwijt over het zelf samenstellen voeding voor katten.

Moderators: pearlsofpassion, koekje

Door Peet
#311186
Wat zijn goede dikmakers voor een kat die zowel een schildklierprobleem heeft (maar nu stopt met de medicatie want die schijnt nu redelijk te doen), en ook iets verhoogde nierwaarden vertoond?

Door die snelle schildklier is het beessie graatmager geworden. Cb wordt met lange tanden gegeten...dus wat mag deze dibbes (13) hebben wat ook lekker aanzet?
Door tessa
#311305
Ik heb mijn kat laten opereren, hij is vijftien en was ook graatmager, ik kon hem geven wat ik wilde, dat maakte niks uit. Zijn schildklier is tweezijdig verwijdrerd en het gaat nu heel goed met hem, hij kwam zienderogen aan en voelt zich duidelijk veel beter , dus misschien is dit een optie voor jouw kat?
Door zurca
#311463
Wij hadden thuis een hond met schildklierproblemen. Die had altijd honger(gevoel) en was ook mager. De medicijnen die hij toen kreeg hielpen heel goed maar heeft hij wel altijd moeten innemen..
Tja en dikmakers voor katten...Ik weet wel dat toen ik Tobias en noa in huis kreeg voor hun melkpoeder gekocht had. Daar stond ook op dat het gegeven kon worden aan volwassen katten die wel wat extra's kunnen gebruiken...

En verder misschien gewoon dat gene geven wat de kat graag lust, mits het gezond is natuurlijk, en dan wat extra porties?!
Door Peet
#311571
Ok, de operatie-mogelijkheden worden besproken door de eigenaar (het is niet mijn kat).

De dieetvoer is in de kliko gekieperd en er is Cb kat en Duck-kat ingeslagen.

Het zal worden gemengd met zalm,sardien, tartaar en andere lekkertjes...en hij eet!! :D

Het laatste bericht is dat Beer zat te smikkelen van een vette zalm..... :D...dus dat klinkt voorspoedig!
 Terug naar “Vragen, problemen en discussie BARF en KVV”

Barfplaats wordt gesponsord door