Eindelijk heb ik een Marokkaanse slager gevonden die begrijpt wat ik (en de honden) nodig heb. Bij hem hoef ik geen heel lam te kopen, of 6 keer voor niks terug te komen.
Hij bewaart kalfsbotten voor me, en neemt woensdag slachtafval voor me mee van lam en kalf bij de slachterij vandaan, gratis. Wat kan ik dan allemaal vragen???
Ik ben heel erg blij dat ik er eindelijk 1 heb gevonden die me serieus neemt.
Gisteren heeft hij een stuk voor me afgezaagd, met volgens mij veel vlees eraan, en voor Josie een klein stukkie. Hier moest ik wel voor betalen.
Ik wil jullie even deze foto's laten zien: (en let even op Lothars' piem zou hij het zo lekker vinden dat hij er opgewonden van wordt of heb ik nu een hele rare gedachtengang?)
Genieten met de oogjes dicht.....
Alleen dat kleedje blijft steeds plakken, hoe doen jullie dat? En wat is het nou voor gedeelte van de kalf????
PS Leo, als de foto's te groot of te veel zijn roept u maar!