Hier kun je artikelen/informatie over medische zaken posten en vinden, dat als naslagwerk kan dienen voor de forumleden. Dit is GEEN vragen of discussie-categorie.

Moderator: Charlie Angel

Door Ine
#300919
Omschrijving van VSM Okugest:

Samenstelling van VSM Okugest:
Per tablet:
Okoubaka aubrevillei D3 50 mg,
Arsenicum album D12 25 mg,
Carbo vegetabilis D6 25 mg,
Croton tiglium D6 25 mg,
Veratrum album D12 25 mg, tabletmassa ad 250 mg.

Toepassing van VSM Okugest:
Okugest tabletten is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij misselijkheid, diarree, opgeblazen gevoel en ter verbetering van de spijsvertering. Diarree en misselijkheid kunnen optreden bij spijsverteringsstoornissen ten gevolge van virale- en bacteriële infecties of verkeerde voeding. Met diarree verliest u veel vocht. Het is daarom belangrijk om extra te drinken.
Kenmerkend voor de klachten bij het homeopathische geneesmiddelbeeld van de bestanddelen van Okugest tabletten zijn misselijkheid, diarree, een opgeblazen gevoel en winderigheid.

Dosering van VSM Okugest:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Bij acute klachten 2 tabletten per uur innemen, maximaal 12 tabletten per dag. Als de klachten verminderen 3 maal daags 2 tabletten innemen.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: Bij acute klachten 1 tablet per uur innemen, maximaal 6 tabletten per dag. Als de klachten verminderen 3 maal daags 1 tablet innemen. De tabletten bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en dan doorslikken.

Barfplaats wordt gesponsord door