Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door pippie
#279652
Kan ik evt yoghurt vervangen door karnemelk ?
Daar zijn ze hier allemaal gek op
Addy
Door Lizzy
#279661
Ja hoor, je kunt prima karnemelk geven ipv yoghurt.
Door pippie
#279665
Mooi, want joghurt lusten de meeste hier niet maar karnemelk wel weer ::)
Addy
Door Elizaw
#279773
Hier lusten ze beiden :)maar wat ik me af vraag, hoe vaak mogen ze dit? ik geef ze bijna iedere dag wel een scheutje yoghurt/kwark of karnemelk ???

Doeggg,
Bep
Door Lizzy
#280033
RuBep schreef: Hier lusten ze beiden :)maar wat ik me af vraag, hoe vaak mogen ze dit? ik geef ze bijna iedere dag wel een scheutje yoghurt/kwark of karnemelk ???

Doeggg,
Bep
Nou, een hond kan zeer goed zonder zuivel. Want in feite is het natuurlijk voor mens en dier een tikje onnatuurlijk... Er zijn wel mensen die vinden dat je een hond geen zuivel moet geven maar ik vind elke dag een heel klein beetje zuivel of een paar keer per week wat meer zuivel prima. Mijn honden doen het er althans prima op.
Gebruikersavatar
Door sylvia
#280057
Ik heb nooit geen zuivel gegeven, ik vind het ook niet nodig maar tegenwoordig krijgen ze bijna iedere dag een kleinscheutje bij de gepureerde groenten
Door Nelly
#280525
Hier krijgen ze om de andere dag (als ik zelf samenstel) een scheut yoghurt met groentemix. Die "scheut" is ca 1/4 ltr. die ze dan weer met z'n 3en moeten delen. Dus toch niet zoveel voor die grote honden.
Door Peet
#280531
Beau krijgt elke dag een flinke slok yoghurt als toetje...dat is makkelijk om de primeval door te mengen, samen met zijn banaantje en een klein beetje honing (hoezo verwend.... ;D).
Door pippie
#280549
Het zal vast wel ergens terug te lezen zijn maar waarom die honing ?
Addy
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door