Lizzy schreef:
Kip vind ik toch even wat anders als rundvlees. In mijn ogen totaal onvergelijkbaar eigenlijk. Hart beschouw ik overigens niet als slachtafval.
Runderhart bij de dierenwinkel of bij de Albert Heijn of andere supermarkt: kost meer als 4 euro per kilo.
Zit ook wat in als om hart gaat, terwijl in de tital slachtafval staat. Hart is dat in ieder geval niet.
Bij dezelfde slager kost rundergehakt overigens 4 euri de kilo.
Lizzy schreef:
En wat ik aan slachtafval krijg: dat zou niemand afval durven noemen. Het hangt dus erg van de kwaliteit af. Meestal zijn snijlingen de stukken vlees die naar de kroketfabriek gaan. Maar de ene snijling is de andere niet. Voor een goede snijling en hart vind ik 3 euro de kilo dus gewoon een normale prijs.
Nee, maar toch is het slachtAFVAL en ik vind dat dat heel goedkoop moet zijn. bij de krotkettenfabriek geven ze d'r in ieder geval geen 3 euro de kilo voor.
Iedereen moet het voor zichzelf weten, maar ik vind het duur voor slachtafval (niet voor het hart)