Ik was minstens een halfuur bezig geweest om een FEESTMAAL te maken. Er zaten allerhande lekkernijen in en zelfs een paar madeliefjes. Omdat groenten echter altijd wat gevoelig ligt, had ik er voor de zekerheid wat pens door gemengd. Plus rauw ei. Plus avocado. Dingen waar ze dol op zijn.
Bah! Ze lustten het niet. En ik denk dat het aan het knoflookgranulaat ligt dat ik pas heb besteld. Ze hoeven het gewoon niet. Zelfs niet nadat ik er yoghurt en hutenkase door had gemengd.
Toen heb ik de lappen vlees die ze normaal geheel krijgen in stukken gesneden en er goed door gemengd. Uiteindelijk werden die eruit gevist waarna er flink mee werd geschud, zodat m'n hele keuken onder het FEESTMAAL kwam te zitten.
Gratver, van de week hoefden ze hun groenteprutje ook al niet maar ik dacht dat ze de sardines in tomatensaus misschien niet lustten.
Wel zonde, kost toch zo'n 8 euro, een kilo knoflookgranulaat. Nu hoorde ik hier of ergens anders dat je rauwe knoflook aantrekkelijk kunt maken door het te bakken. Vraag me af of er een manier of een ingredient is waardoor de scherpe geur en smaak van granulaat wat kan worden geneutraliseerd. Misschien ergens in weken? Iemand enig idee?