Dag 1: slachtafval (gemengd rund + schaap, ofwel overwegend schapenvet, ofwel strot-nier-lever). Het schapenvet komt van de markt in Anderlecht, de mengeling strot-nier-lever van het slachthuis van Ath.
Dag 2: kippebout. Regelmatig te krijgen in supermarkt of Lidl aan 1,5 €/kg.
Dag 3: vasten
Dag 4: vis en een rundsbot.. Vis: ofwel afval van de markt, overwegend kabeljauw, ofwel een soort makreel, “Thomson” genoemd. De “Thomson” makreel kocht ik op de markt van Anderlecht (diepvries, 15 €/10 kg). Rauwe vis lusten ze het niet allemaal, dus licht gekookt met groenten.
Dag 5: schapenpens. Afkomstig uit slachthuis van Ath, ook te krijgen op de markt van Anderlecht.
Dag 6: hart en/of lever. Slachthuis van Anderlecht.
Dag 7: brokken (krijgen ze ook op reis en als de voorraad vers op is, vandaar…)
Groenten eten ze niet zo heel veel. Ik geef ze rauw, daar ze dit lusten (en stelen!).Vooral wortel, komkommer, appel. Verder scharrelen ze hun kostje bijeen in de tuin
