
ik wil ook heel graag geit gaan geven, maar ik weet nog niet waar ik dit vandaan kan halen. vandaar dat geit ook tussen haakjes staat in het menu.
ik ben uitgegaan van: 50% vleesbot, 15% orgaan, 25% spiervlees, en dan nog 10 % overig, dus groente en tafelrestjes.
ik hoop dat het een beetje goed is

Ma : 500 gr. kippennekken
500 gr. Pens (aan 1 stuk)
Di: 500 gr. kippenbout
400 gr. paard
Wo: 500 gr. ree (of geit)
275 gr. (kippen)lever
Do: 500 gr. kippennek of kipkarkas
400 gr. rundvlees
Vr: 500 gr. sardines
500 gr. paard
Za: 500 gr. vleesbot, ree, kwartel(of geit)
275 gr. kippenlever
Zo: 500 gr. rundvlees
500 gr. kippenbout
Verder aanvullen met:
Groentemix
Ei
Huttekase
Yoghurt
Tafelrestjes