Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door 202Spots
#628806
pippy schreef: mijn stukken zijn altijd zo groot als hieronder, denk dat het een halve is???
Is 'n stuk ervan, misschien 'n kwart of zo?
Deze maat  knip ik zelf ook meestal (voor 1 maaltijd)
Door Malamoods
#631130
Ikijok vond de lamsrib fantastisch! Heeft er enorm van genoten (en ik dus ook)! Ik heb hem uiteindelijk helemaal gevoerd, omdat ik binnenkort overga naar twee maaltijden en de maaltijden toch al steeds groter worden. Effe een fotootje....

Afbeelding

sorry, weet niet hoe ik hem groter moet maken.... :-[

Rachel.
Door Lil
#631165
Lizzy schreef: 600 gram is best een flink stuk. Dat kun je dan ook bijvoorbaad wel in  2 stukken geven, denk ik. Hoeveel ribben vat dit ene stuk? Als ik het door wil jassen: ik snijd het vlees door tot aan het dikke wervel-stuk en dat stuk sla ik door met een bijltje (bijltje erin zetten en met "geweld" op een snijplankje laten kletteren. Dat is ook vrij snel 'door', dat dikke stuk).
Haha dat is precies ook mijn methode, lukt zelfs met herteribben (maar daarvoor gebruik ik een echte bijl ipv een vleesbijltje).
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door