Eergisteren de vriezer (eindelijk) ontdooid. Hij was geheel leeg gegeten dus gisteren nieuwe voorraad ingeslagen. Weinig tijd, dus bij mijn 'vaste' wat duurdere islamitische slager en als extraatje bij de poelier een jong haantje meegenomen.
Gisteren vond ik het geitenvlees al wat droog, maar t rook wel ok dus wat bij de ribbetjes gegeven. Vannacht heeft Lhaki erg gespuugd. At wel weer lekker een flink deel van het haantje op.
Toen ik voor het vriezer-klaar maken het vlees uitpakte kwam mij een vieze lucht tegemoet. Bleek het half pond rund te zijn dat her en der groen/zwart was uitgeslagen. Natuurlijk linea-recta de kliko in. De rest van het vlees (lam, kip, geit en ribben enzo gewoon gesealed en ingevroren. Vanavond heb ik Lhaki lam gegeven en zo'n 20 minuten later spuugt hij de hele boel eruit. Echt alleen het avondeten niets van het haantje van vanmorgen.
Ik vraag me af of ik wel 'vers' vlees heb meegekregen en vertrouw dus nu niets meer van wat er in de vriezer ligt. Ben ook wel wat >: want ik moest voor nog geen 4 kilo meer dan 25 euro betalen. Vind ik voor een keertje geen ramp maar dan wil ik wel waar voor mijn geld. Het is trouwens niet de eerste keer dat ik van deze slager iets weg moet gooien en het lijkt wel of hij steeds duurder wordt.
Maar goed wat zouden jullie met het wel ingevroren vlees doen????