Ma: 200 gr kippevleugel
100 gr kalkoenlever
50 gr tafelres
1 ei
Di: 250 gr kipkarkas
100 gr groentenmix
Woe: 100 gr sardien
200 gr groentenmix
Do: 100 gr kalkoenlever
200 gr kippevleugel
100 gr groentenmix
Vrij: 200 gr kikpkarkas
200 gr sardien
100 gr groentenmix
1 ei, 2 el yoghurt
Zat: 100 gr pens
100 gr lamsrib (kaal)
270 gr sardien (ik had geen diepvrieszakjes meer, dus krijgt hij overschot)
100 gr groentenmix
Zo: vasten
WEEK 2
Ma: 100 gr hart
200 gr sardien
200 gr kipkarkas
Di: 100 gr sardien
100 gr nier
100 gr lamsrib (kaal)
Woe: 100 gr kalkoenlever
100 gr groentenmix
200 gr kikpkarkas
1 ei
Do: 200 gr sardien
200 gr groentenmix
Vrij: 200 gr kippevleugel
100 gr pens
1 ei
Zat: 100 gr groentenmix
200 gr kipkarkas
200 gr sardien
2 el yoghurt
Zo: vasten
Woensdag en donderdag staat er geen bot op het menu, omdat wij woensdagavond naar Ankara vertrekken, en pas donderavond terugkeren. Filou blijft bij mijn schoonouders, en ik wil geen complicaties.

Redelijk wat sardien op het menu. Normaal zouden we maandag achter vlees rijden, maar mijn diepvriezer zit nu ff vol met 1 kg pens (geen vuile


In mijn ogen ziet dit er goed uit... maar reacties zijn altijd welkom...
