
Verder heb ik vanmorgen een hele koeiepens aan stukken van zo'n 460gr gesneden

Ook orgaanvlees heb ik van kip.
Dus wat zijn nu echt goede rmb's met de goede verhouding.
Oh ja, runderstrotten krijg ik als het goed is ook morgen.

Moderator: Lizzy
Tarek schreef: Ik heb tot nu toe alleen kippenekken die echte rmb's zijn.Verder kipkarkassen die ik kompementeer tot rmb's met snijsels.Maar ik zoek me een ongeluk naar andere rmb's(Te) kale botten completeer ik altijd met vlees. Soms koop ik hele mooie vlezige ribben, schouder of nekken bij de islamitische slager. Kippenvleugels en poten vallen ook onder rmb. Verder kun je denken aan konijn, eend en parelhoen., het enige wat ik wel kan krijgen is ribben(rund) maar deze zijn kaal.Hoe doen jullie dat? Ook komplementeren met ander los vlees?
Tarek schreef: .Dus wat zijn nu echt goede rmb's met de goede verhouding.Hier kan je 't bekijken:
Doedels schreef: (Te) kale botten completeer ik altijd met vlees. Soms koop ik hele mooie vlezige ribben, schouder of nekken bij de islamitische slager. Kippenvleugels en poten vallen ook onder rmb. Verder kun je denken aan konijn, eend en parelhoen.