Menu voor 2e week
3250 gram aan barf.
Zondag
500 gram AHV
300 gram Wildafsnijsel
Maandag
250 gram AHV
250 gram Groenteprutje met yoghurt, nootjes en knoflook.
1 Rauw ei
250 gram kippenhartjes
Dinsdag
250 gram AHV
500 gram kipkarkassen
5 minuten afkluiven van schapenbot met iets vlees
Woensdag
250 gram AHV
250 gram Groenteprutje met yoghurt, nootjes en knoflook.
500 gram Runder Pens
Donderdag
250 gram AHV
1 Rauw ei
300 gram Kalfsribben met veel vlees.
Vrijdag
250 gram AHV
250 gram Groenteprutje met yoghurt, nootjes en knoflook.
500 gram kipkarkassen
Zaterdag
250 gram AHV
1 Rauw ei
1 Makreel
250 gram runderpens.
Ik weet dat het nogal veel orgaanvlees en iets te weinig botten bevatten. Maar botten zijn zo ontzettend duur. (behalve kip dan)
Die kalfsribben kosten 6 euro de kilo, en dat wild 4 euro de kilo.
