Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Elf schreef: ↑za 07 nov 2020, 13:14 Gisteren de pittige paddenstoelenlasagne gemaakt uit Flavours van Yotam Ottolenghi. Ik heb al vaak paddenstoelenlasagnes gegeten maar deze is echt fantastisch. Doordat de paddenstoelen fijngehakt worden en vervolgens in de oven gebakken krijgt de saus een bolognese-achtige structuur. Ik denk niet dat ik het recept kan delen i.v.m. copyright maar het is echt een aanrader. Toevallig staat dit recept ook deze maand afgedrukt in het blad 'De smaak van Italië'.Klinkt goed!
Siberienne schreef: ↑za 07 nov 2020, 15:46 Klinkt goed!Jaaaaa!! Alleen staat in het recept in het boek 750 gr kastanjechampignons en 500 gr oesterzwammen (ik had cantharellen, het is leuk om div soorten te gebruiken). Echt superlekker vonden wij
Ishet deze https://www.culy.nl/recepten/paddenstoe ... e-lasagne/