Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Gebruikersavatar
Door pearlsofpassion
#3386393
koekje schreef: ma 23 sep 2019, 00:06 2 van de 3 zieke kindertjes. En morgen gaat om half 7 de wekker.
Hier net hetzelfde. ::) Alleen stond de wekker om kwart voor 7 maar vonden de kindjes zelf het om half zeven wel goed geweest.
We hebben het ergste ziek zijn wel in het weekend gehad. Ik hoop dat ze morgen alweer wat beter zijn.
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3386493
Auto is alweer stuk :'( . Wat een ellende. Was net op weg naar paardrijles, dus ben gelijk afgeslagen naar de garage. Die gaven me vliegensvlug een leenauto mee, dus dat was wel fijn. Maar nou moeten ze gaan kijken wat er nou weer scheelt.

Godzijdank is de bruiloft die ik morgen moet fotograferen in de stad en zou ik al op de fiets gaan.
Door hannabelgje
#3386498
Ga ik net mijn kipjes voeren, vind ik er 5 dood in de ren. Vier zijdehoenders waarvan mijn kuikens van dit jaar en mijn lieve legkipje. Allemaal uitgemoord. Ik denk door een marter ofzo. Alleen mijn haan is er nog met 1 hennetje. Ik had nog een moeder met kuiken apart zitten. Die zijn er ook nog. Bah zeg wat een drama om je kippen zo te vinden.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

Gebruikersavatar
Door Angelique
#3386499
hannabelgje schreef: wo 25 sep 2019, 14:50 Ga ik net mijn kipjes voeren, vind ik er 5 dood in de ren. Vier zijdehoenders waarvan mijn kuikens van dit jaar en mijn lieve legkipje. Allemaal uitgemoord. Ik denk door een marter ofzo. Alleen mijn haan is er nog met 1 hennetje. Ik had nog een moeder met kuiken apart zitten. Die zijn er ook nog. Bah zeg wat een drama om je kippen zo te vinden.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

Oh bah, dat is narigheid zeg :'( Volgens mij is het eerder een vos die dit zo doet. Lijkt me idd drama om je kippen zo te vinden. Ik vind dan 1 per keer alwel schokkend genoeg. :-\
Door hannabelgje
#3386509
Is duidelijk snachts gebeurd. Ze lagen allemaal rond hun slaapplekken.
Net vlakbij drie legkipjes opgehaald waar iemand vanaf wilde. Mijn zijdehoenders probeer ik zelf wel terug te kweken. Maar 1 haan met 1 hen is niet zo handig bij elkaar en ik eet graag eitjes van mijn eigen kipjes.
Voorlopig ga ik snachts alles binnen zetten voor de veiligheid.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

Gebruikersavatar
Door pike
#3386518
Wat erg Hanna :'( :'( Het lijkt me verschrikkelijk om je dieren zo aan te treffen. Sterkte ermee.
Door hannabelgje
#3386626
Dan is je hond bij de oppas en dan komt ze terug met een kapotte snuit. Dan vraag je wat er gebeurd is, oh ja ze geeft ruzie gehad met de buurhondjes. Daar zal het dan wel van zijn. Dat was ik vergeten te zeggen. Hopen maar dat het goed geneest.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

Door eelke
#3386643
Journaal op de achtergrond aan. Over ongeneeslijke zieke kinderen, die ondragelijk lijden. Daar is nog geen goed euthanasie beleid voor als deze kinderen niet terminaal zijn, als ik dat goed begrepen heb.
Dus voor dat kindje van 1 wat continue epileptische aanvallen kreeg, was de enige optie, versterven.
Die hebben ze 7 dagen geen eten en drinken gegeven en toen is ze uiteindelijk gestorven en was het leed voor haar voorbij.

Sjongejongejongejonge :'(
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door