Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Gebruikersavatar
Door pike
#3382513
En alweer 31,2. Het is blijkbaar wel de laatste hete dag. Ben benieuwd of we nou morgen eindelijk ook eens wat regen krijgen.
Gebruikersavatar
Door sam28
#3382547
Ik uit de grond van mn hart dat het de laatste hete dag was, pufpuf. Het is stik benauwd in huis en de boel open zetten heeft nog geen zin.
Gebruikersavatar
Door pike
#3382572
Open zetten helpt hier ook geen zier. Het is benauwd en binnen alweer opgelopen naar 27 graden. Jakkie heeft het wederom erg zwaar. Dat het alsjeblieft afgelopen mag zijn morgen.
Door Siberienne
#3382576
pike schreef:Open zetten helpt hier ook geen zier. Het is benauwd en binnen alweer opgelopen naar 27 graden. Jakkie heeft het wederom erg zwaar. Dat het alsjeblieft afgelopen mag zijn morgen.

Ik duim voor jou en je oude manneke . Zo naar als ze het zo moeilijk hebben en je kunt er niks aan doen...
Gebruikersavatar
Door -Annemarie-
#3382586
Ook hier was het vandaag weer lekker zomers. :P Begin van de avond drie druppels, het is nu wel iets minder benauwd. Ik kan redelijk goed tegen de warmte, maar zal blij zijn als het vanaf morgen bij ons ook voorbij is met die extreme temperaturen.
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3382595
Gisteravond leek er daadwerkelijk wat regen aan te komen. Meeste verdween echter als sneeuw voor de zon voordat het hier was. Om een uur of 7 heeft het eventjes wat geregend, om 8 uur waren de stenen alweer droog dus het heeft weinig zoden aan de dijk gezet.
Hopelijk nu wat koelere dagen zodat het in huis ook weer eens echt onder de 27 graden zal komen....

Temperaturen tussen de 20 en 25 zijn lekker maar nu iets teveel daarboven geweest ;)
Gebruikersavatar
Door pike
#3382613
Nog steeds geen druppel regen. Nu is het nog maar 22 met een harde westenwind, dat is even andere koek. Die wind hoeft nou ook weer niet voor mij. Maar goed, Jakkie kan weer rustig ademhalen dus laten we vooral niet mopperen. Nou nog wat regen ::)
Gebruikersavatar
Door - pien -
#3382618
Hier is het lekker Nederl Schots weer ;D Harde wind, stortregen, het lijkt ineens wel herfst, met een temperatuur van 16C denk ik...
Gebruikersavatar
Door Lizzy
#3382620
Ik ben zojuist tot op de onderbroek nat geregend en moest wel even aan jullie denken >:( :biggrin2: :biggrin2:
Door Too
#3382626
- pien - schreef:Hier is het lekker Nederl Schots weer ;D Harde wind, stortregen, het lijkt ineens wel herfst, met een temperatuur van 16C denk ik...
Je bent aan het trainen ;D
Hier geen druppel, zon, wind en wolken hebben we
Door fransbulletje
#3382631
Heerlijk afkoeling, nu aangenamer temperatuur met lekker windje.
In de verte wat gerommel en volgens buienradar eind van de middag regen.
Gebruikersavatar
Door -Annemarie-
#3382651
- pien - schreef:Hier is het lekker Nederl Schots weer ;D Harde wind, stortregen, het lijkt ineens wel herfst, met een temperatuur van 16C denk ik...
Nou, ik sprak vanmorgen jongste spruit, die is op vakantie in Schotland. Klaagt ze dat het veeeeel te warm is daar! Vierentwintig graden en pas één keer een klein buitje gehad. :biggrin2: ;D


Er komt hier een verschrikkelijk donkere lucht aan. Joepie! :D
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door