Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Gebruikersavatar
Door Pauline
#3381275
Gisteren heeft Eddie de (waarschijnlijke) diagnose Parkinson gekregen. Er wordt maandag nogmaals een MRI gemaakt en als over drie maanden de tabletten werken is het Parkinson. Dat is de manier waarop de diagnose bevestigd wordt.

Ik zou liegen als ik zei dat ik het niet al dacht, maar het door de neuroloog uit horen spreken is toch heftig. Pffff. Ook hier scheelt het enorm dat Eddie Eddie is. Kijk naar wat je nog kan en niet naar wat niet kan. Dus is hij alle naar de sportschool. Volgens jaar loopt hij zelf weer de vierdaagse zegt hij. Toen we gisteren het Radboud uitliepen kwamen de eerste militairen weer terug en er werd gelijk een praatje gemaakt en succes gewenst.

Neuroloog adviseerde: wandelen, fietsen, zwemmen en krachttraining. Ik heb de fysio maar ingeschakeld om het in goede banen te leiden, want Eddie moet eerder geremd dan gestimuleerd worden. :-X

Over drie maanden weten we het helemaal zeker, natuurlijk hoop ik dat het toch iets makkelijk te lossen blijkt te zijn maar ik "weet" ook wel dat dat dan de afgelopen vier maanden bij de onderzoeken er wel uit was gekomen.
Gebruikersavatar
Door CindyMayella
#3381288
Sterkte @Pauline :-* .....

Hier last van uitvliegende mieren :-\ .... net terug van een rondje met Appie.... overal kom je ze tegen, hier in de tuin 1 schutting bijna zwart van die beestjes... voel het spontaan over kriebelen :o .....
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3381290
Heftig zeg :bigarmhug:
Wel fijn en knap dat Eddie zo positief ingesteld is .
Sterkte allebei :-*
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3381298
Sterkte Pauline, dit is niet niks. Jullie zullen er met jullie positieve levensinstelling weer een weg in vinden. Maar dat wil niet zeggen dat dat zomaar makkelijk is :bigarmhug:
Gebruikersavatar
Door constance.blokzijl
#3381322
Heftig Pauline!

Hebben ze bij het radboud evt ook een Parkinson verpleegkundige? Hier bij de Isala wel (dat is mijn schoonzus namelijk) zij helpt patiënten met wegwijs maken met waar ze wat kunnen vinden/halen, kleine controles, praatje pot (verhaal kwijt) en allerlei randzaken ook.
Zij merkt bij de mensen dat ze dat ontzettend fijn vinden, ooit is het opgezet als pilot, zo is ze gestart 10-13 jaar geleden en inmiddels zijn er zelfs verpleegkundigen bij omdat het te druk werd voor de uren die zij werkt.
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3381325
Poeh dat is zeker heftig nieuws Pauline. Sterkte voor jullie beide om jullie weg hierin te vinden :-*
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door