Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Eef+doggies schreef:Bloemkool kan je dus gewoon zelf met een groot mes fijnsnijden. Dunne plakjes snijden van de bloem, dan wordt het vanzelf korrels. Als je het hart ook wil gebruiken moet je het fijnhakken.
Ik maakte altijd veel salades.
Maar nu ga ik regelmatig bloemkool rijst gebruiken, veel meer opties
De bloemkool rijst kwam uit een zakje
Ik wilde ook pompoen spaghetti proberen, maar die was er niet. Dus snel ter plekke zoeken wat voor pompoen ik dan moest hebben. Kijk ik thuis voor de bereidingswijze, moet je een oven en spiralizer hebben en die heb ik allebei (nog) niet
Dus het werden een soort pompoen reepjes, gebakken in een koekenpan. Met boerenkool, want de spinazie was ik vergeten.... Ging lekker
Ik ga ook koolraaptagliatelle proberen. Ben benieuwd...
pearlsofpassion schreef:Bloemkool kan je dus gewoon zelf met een groot mes fijnsnijden. Dunne plakjes snijden van de bloem, dan wordt het vanzelf korrels. Als je het hart ook wil gebruiken moet je het fijnhakken.Ga ik van de week proberen
Het lekkerst is dan bakken in olijfolie of kokosolie evt (heeft wel even nodig). Je kan hem ook eerst koken of stomen en dan fijnsnijden en dan nog even aanbakken. Zonder aanbakken smaakt het wat flauw vind ik.
CindyMayella schreef:Spaghettitaart... Stond in de nieuwe Allerhande... vega.... ben benieuwd.... oh ja, zonder de zwarte olijven, want die vind ik (kan de overgeef smily niet vinden ).....En hoe beviel het?