Angelique schreef:Asperges met foolproof hollandaisesaus.Foolproof hollandaise... ik ben nieuwsgierig
Vandaag wordt t vast weer een kvv-tje of een boterham (of chips )
-iets met geen energie en wel een paar verplichtingen-
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Angelique schreef:Asperges met foolproof hollandaisesaus.Foolproof hollandaise... ik ben nieuwsgierig
Too schreef:O zo iets krijg ik vaak op dinsdag.. als puree of schijfjes, even voorgekookt, mooi gerangschikt in een schaal -tenen knoflook ertussen en wat verse kruiden erbij- en dan in de oven. Salade erbij met vanales maar altijd met avocado en homemade mayonaise, die mayo is ook fijn om de zoete aardappel/pastinaak op te leukenIk dacht dat het hutspot zou worden maar ik kon geen éen stukje ui ontdekken . Ik heb maar geen commentaar geleverd anders moet ik op woensdag weer zelf koken
eelke schreef:Ik heb deze week geleerd dat je kiwi's best met schil kunt eten. Dus dat doe ik nu. Dat scheelt een hoop gepruts met schillen, sap en lepelen zeg.
eelke schreef:Ik heb deze week geleerd dat je kiwi's best met schil kunt eten. Dus dat doe ik nu. Dat scheelt een hoop gepruts met schillen, sap en lepelen zeg.Werkt ook voor bananen. Geen gezanik meer welke kant de banaan open moet, gewoon met schil en al naar binnen.
koekje schreef:Werkt ook voor bananen. Geen gezanik meer welke kant de banaan open moet, gewoon met schil en al naar binnen.Echt!
Too schreef:Foolproof hollandaise... ik ben nieuwsgierig
Vandaag wordt t vast weer een kvv-tje of een boterham (of chips )
-iets met geen energie en wel een paar verplichtingen-
- pien - schreef:Pasta met zelfgemaakte pesto en salade van spitskool/radijs/bleekselderij/aardpeer/sjalotje.Lekker! Zijn de groentes in de salade allemaal rauw? Of moet je nog wat met aardpeer?
Angelique schreef:Met werpe 2 eidooiers in je staafmixerbeker. Beetje wittewijmazijn of citroensap erbij, alsook wat peper. Ondertussen laat je 100gr. roomboter smelten. Men zette de staafmixer op de eidooiers, zodra ze gehusselt zijn laat je met een zacht straaltje de boter erbij lopen..heel zacht straaltje en je staafmixer blijft draaien en als vanzelf ontstaat daar je hollandaisesaus.
pearlsofpassion schreef:Das mayo zonder mosterd en met boter ipv olie.