Hier kun je je BARF menu plaatsen. Andere leden kunnen daar op reageren. Leerzaam!

Moderator: Lizzy

Door Alex66
#3368013
Ik heb alles gelezen en het is helemaal duidelijk nu, bedankt voor de linkjes.
Een extra vriezer is een optie, maar ik wil eerst kijken/aanzien hoe het gaat de eerste weken/maanden en daarna pas overschakelen naar een 'groot verbruiker' status.
Komt vast goed, bedankt allen.
Door Cindy de Wolf
#3368255
De kipfilet, de kalkoendijbeenvlees, de paardensucade van Dogmeat is werkelijk echt heel mooi spiervlees en inderdaad de filets en zeker geen snijsels. Het hertenvlees is ook mooi maar flink aan de prijs tegenwoordig.
Door Alex66
#3368794
Ik heb toch een extra vriezer gekocht :) En zojuist ook de producten voor de komende 2 maanden besteld. En nu maar hopen dat hij er van gaat genieten. Bedankt allen!
Door Alex66
#3369129
Ja bedankt, gisteren alles ontvangen maar wat een bende was het geworden. Ik dacht in een paar uurtjes wel alles geportioneerd te krijgen, wat dus totaal niet het geval was en ik ongeveer 10 uur!!! >:( bezig ben geweest tot in de nacht toe :o

Mijn eigen schuld natuurlijk, ik moest weer alles netjes in porties hebben, dagelijks portie in 2 ook nog, dus was echt bezig met grammetjes lever, nier, hart, pens..snijden, hamer, grote messen ...uuuuuuren kei hard werken..en dan op het einde niet meer weten welk zakje welk vlees het is ..nu weet ik dus niet wat waar ligt :(

Maargoed dan weet ik dat voor de volgende keer.

Vandaag Kiprug met Rundvlees gegeven en hij vond het in ieder geval heerlijk dus dat maakt het weer goed :)

Even morgen nog uitzoeken en alles even sorteren en dan zitten we de komende tijd weer even goed.
Gebruikersavatar
Door *Remy*
#3369161
Pffffffffff, wat n klus. Ik bestel altijd veel en zo groot mogelijk ivm de kosten, waarna alles in n extra grote vrieskist gaat. Ik haal er dan per dag spulletjes uit die ik dan pas in kleinere porties verdeel. Wanneer t al n beetje ontdooid is kost me dit niet meer dan 1-3 minuten. Ik geef ook niet elke dag al t orgaan, maar 1 dag de lever, 1 dag de nier, 1 dag hart en 2 dagen pens (in de correcte verhouding met t vleesbot, spiervlees en groenten). Dit gaat denk ik n stuk makkelijker dan elke dag n kleinere hoeveelheid lever, nier, hart en pens tezamen te geven.

Mooi is t om n hond heerlijk en gezond te zien eten; kan er echt elke dag van genieten om mijn 3 jongens te zien smullen (op n heel hoog tempo zoals labradors blijkbaar moeten eten :)
 Terug naar “Hoe ziet jouw BARF menu eruit?”

Barfplaats wordt gesponsord door