Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3329254
Zuzanna schreef:Véél te lang niet gereageerd hier!

Gisteren naar de trouw-beurs geweest met mijn vriend. Eind 2019 hebben we de grote dag gepland. We hadden al wel een idee van wat we ongeveer willen. Wel zijn we er open-minded heen gegaan.
Leuke dingen gezien en inspiratie op gedaan, onze plannenzijn ongewijzigd maar wel concreter geworden. Ook hebben we een juwelier ontmoet waarmee we zelf de ringen zouden ontwerpen en grotendeels zelf maken (onder begeleiding). Dat klinkt super leuk en ik heb nu ook echt zin om aan het organiseren te gaan!
Van harte gefeliciteerd met het voornemen en vooral heel veel plezier met de voorpret!
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3330960
Lopend naar mijn werk gegaan. Aangezien ik veel te weinig beweeg momenteel en zo de drempel voor het hardlopen hoger en hoger wordt, leek me dit een goed begin. Het is maar 3,5 km en dat zet op de fiets weinig zoden aan de dijk. Maar met een omweg door het prachtige stadpark is 8 km wandelen toch wel de moeite waard!

Gaat niet elke dag lukken, maar 2 a 3 keer per week lijkt me een mooi streven.
Door El_Kato
#3330961
He wat goed! Dat brengt mij ook op een idee :) Ik ga altijd met de auto naar mijn werk maar morgen wil ik met de trein denk dat ik naar het station ga wandelen. Is niet zo heel ver denk max 2 km dus prima te doen! Alleen even nadenken welke schoenen ik aan ga doen das bij mij altijd een probleem ik kan op veel schoenen die er leuk uit zien niet zo lang wandelen ::)
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3330964
El_Kato schreef:He wat goed! Dat brengt mij ook op een idee :) Ik ga altijd met de auto naar mijn werk maar morgen wil ik met de trein denk dat ik naar het station ga wandelen. Is niet zo heel ver denk max 2 km dus prima te doen! Alleen even nadenken welke schoenen ik aan ga doen das bij mij altijd een probleem ik kan op veel schoenen die er leuk uit zien niet zo lang wandelen ::)
Ik ben gewoon op mijn wandelschoenen gegaan. En daar vonden collega's wel wat van (vooral dat in deze schoenen opvalt dat ik zulke piepkleine voeten heb ;D ), maar I don't care. Maar wij hebben verder ook geen dresscode, dus het is niet een probleem op mijn werk.
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3330968
Zo heb ik wel eens extra schoenen meegenomen ;D
Moet eerlijk zeggen dat ik de 8 km naar mijn werk fiets en als het droog is tijdens de middagpauze wandelingetje langs de hoornse plas. Vorige week moest ik meerdere keren met de auto (ivm klantbezoeken elders in het land) en was enorm blij dat ik de donderdag weer op de fiets kon :D
Door El_Kato
#3330974
Ik woon te ver van mijn werk om te fietsen of kan wel maar dan gaat het me te veel tijd kosten het is iets van 25 km. Zou wel prima met de trein kunnen mijn werk zit naast het station maar heb zo'n *^%# hekel aan het reizen met het ov dat ik dat alleen doe als dat praktischer is als met de auto. Heb morgenmiddag overleg extern en daar kan je slecht parkeren dus is het ov praktischer maar ik moet er dus ook enigzins netjes uitzien. Op het werk hebben we ook niet echt een dresscode maar goed met bemodderde wandelschoenen aankomen word ook niet echt gewaardeerd ::) Kan idd andere schoenen meenemen maar vind het dan weer zo'n gesleep worden.…Ga zo wel even in mijn schoenencollecrie kijken, zomers is dat toch makkelijker een paar slippers duw je zo ergens tussen :P
Door hannabelgje
#3330980
Wasplaats leeggemaakt zodat de heren morgen mijn wasmachines om kunnen ruilen en mijn nieuwe wasmachine aan kunnen sluiten. Hopelijk kan ik dan morgenavond weer wassen. Jeej.

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3330993
Hier de auto van de oprit gehaald aangezien er morgen als het goed is iemand het dak komt repareren waar een hoogwerker bij nodig is. Hopelijk morgen dus weer waterdicht huis :D
Gezien het weer ga ik namelijk lekker op de fiets naar kantoor :cool:
Door El_Kato
#3330997
Was errug vroeg wakker vanmorgen dus ruim op tijd gaan wandelen om de trein van 6.35 te halen. Heb geschikte schoenen gevonden bruine leren enkellaarzen met platte profiel zool. Mogen wel een goede poetsbeurt hebben maar het kan nog wel vind ik. Heb er even ruim een kwartier over gedaan van huis naar het station das dus maar een rot stukje in vergelijk met de 8 km van Kaela ;D

Ondanks dat ik ruim op tijd op het station was, had nog 10 minuten, krijg ik toch altijd de zenuwen van rennende mensen, fluitende conducteurs enzo. De trein stond ook al bij het perron maar heb me ingehouden ben niet gaan rennen was ook helemaal niet nodig :P

Heerlijk begin van de dag zo :)
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3330999
El_Kato schreef:Was errug vroeg wakker vanmorgen dus ruim op tijd gaan wandelen om de trein van 6.35 te halen. Heb geschikte schoenen gevonden bruine leren enkellaarzen met platte profiel zool. Mogen wel een goede poetsbeurt hebben maar het kan nog wel vind ik. Heb er even ruim een kwartier over gedaan van huis naar het station das dus maar een rot stukje in vergelijk met de 8 km van Kaela ;D

Ondanks dat ik ruim op tijd op het station was, had nog 10 minuten, krijg ik toch altijd de zenuwen van rennende mensen, fluitende conducteurs enzo. De trein stond ook al bij het perron maar heb me ingehouden ben niet gaan rennen was ook helemaal niet nodig :P

Heerlijk begin van de dag zo :)
Lekker!!! Mijn 8 km is wel heen en terug hoor! Als ik de kortste route loop is het 3,4 km maar ik ben omgelopen zodat ik door het stadspark kon lopen.

Ik moet vandaag naar de fysio en morgen avonddienst, dus dat wordt twee keer de auto. Donderdag weer aan de wandel.

Ik kreeg ook altijd de zenuwen van de trein missen. Maar je was mooi op tijd!
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3331250
Vandaag de fysiobehandeling die afgelopen dinsdag niet door kon gaan. Dus geen tijd en teveel au om te wandelen. Morgen moet ik heel vroeg, dus ga heen de bus nemen en terug wandelen. Ze voorspellen sneeuw, maar aangezien we hier nog niets wits hebben gezien deze winter valt het of mee, of word ik er helemaal happy van :biggrin2:

Vandaag rotmiddag op het werk, dus met een vreetbui op weg naar huis. Werd kaasfondue met (voor de vierde keer ofzo) Wall-E op de kijkbuis. Heerlijk, werkstress weer foetsie.
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3331267
Hier net een dik uur schaatsclinic gehad met spierpijn van pilates gisteravond. Vrees extra spierpijn komende dagen ::) Maar was wel heerlijk na alle schaatskriebels voor natuurijs afgelopen dagen :cool:
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door