Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Gebruikersavatar
Door Kaela
#3241865
Wij hadden vanmorgen een vermoeide postduif in de tuin. Hij liet zich zo pakken en had een telefoonnummer op zijn pootje. Nu zit hij in onze voliere met eten en drinken en wordt het vervoer naar het Rotterdamse georganiseerd.

Afbeelding
Door eelke
#3241880
Fijn dat ie opgehaald wordt! Ik heb ook al gehoord over melkers die dat niet de moeite vonden.


Ik leef nog. Het is vandaag al veel minder erg dan gisteren. Ik ga wel ff bedenken wat ik ga eten want ik durf denk ik nog niet te kauwen.
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3241882
eelke schreef:Fijn dat ie opgehaald wordt! Ik heb ook al gehoord over melkers die dat niet de moeite vonden.


Ik leef nog. Het is vandaag al veel minder erg dan gisteren. Ik ga wel ff bedenken wat ik ga eten want ik durf denk ik nog niet te kauwen.
Ja dat lees ik nou ook op facebook. Daar had ik nog helemaal niet bij stilgestaan! Dan hadden we een nieuw huisdier gehad, want zo'n beestje ga je toch ook niet loslaten, die red het vast niet.

Sterkte vandaag!
Door frodo quin
#3241904
Kaela schreef:Ja dat lees ik nou ook op facebook. Daar had ik nog helemaal niet bij stilgestaan! Dan hadden we een nieuw huisdier gehad, want zo'n beestje ga je toch ook niet loslaten, die red het vast niet.

Sterkte vandaag!
Je hebt er vast aardige duivenmelkers tussen zitten, maar vaak is verdwalen een enkeltje naar de kookpot. Voor de meesten zijn de duiven geen huisdieren, maar een middel om een sport te beoefenen en als ze niet goed genoeg zijn hebben ze geen waarde.
Gebruikersavatar
Door Kaela
#3241933
frodo quin schreef:Je hebt er vast aardige duivenmelkers tussen zitten, maar vaak is verdwalen een enkeltje naar de kookpot. Voor de meesten zijn de duiven geen huisdieren, maar een middel om een sport te beoefenen en als ze niet goed genoeg zijn hebben ze geen waarde.
Ik vertrouw er maar op dat iemand die een koerier wil sturen om het beestje van Leeuwarden naar Rotterdam te wil laten vervoeren, niet aan de kookpot denkt...

Ik heb inmiddels een zakje duivenvoer gehaald. Beestje eet goed, is op stok gaan zitten en ziet er verder pico bello uit.
Door jasmijn
#3241949
Kaela schreef:Ik vertrouw er maar op dat iemand die een koerier wil sturen om het beestje van Leeuwarden naar Rotterdam te wil laten vervoeren, niet aan de kookpot denkt...

Ik heb inmiddels een zakje duivenvoer gehaald. Beestje eet goed, is op stok gaan zitten en ziet er verder pico bello uit.
Dat denk ik ook niet hoor, die gaat vast nog wel een leuk leven te gemoet.

Gister druke dag gehad met de verloskundige en de Kraamzorg.
Vriendlief is even op de feiten gedrukt met in het ziekenhuis bevallen dat het niet meer of minder veilig is dan thuis bevallen en ik moet als een mallen aan mijn geborten plan gaan werken want die gaan we volgende week al door bespreken, dacht dat ik nog een paar weken had om dat te doen ::)


Veder was het gesprek met de Kraamzorg heel intens en zijn we er bijden weer even hard op de feiten gedrukt dat ik niet een normaal persoon ben maar in de risico groep val van dankzij mijn beperkingen en problemen :-\
Ook over mijn ouders gehad en het is altijd toch heel moeilijk om toe te geven dat ik eigenlijk gewoon geestelijk mishandeld ben door mijn moeder :-\
Veder ben ik wel helemaal blij met deze vrouw want ze is heel eerlijk, duidelijk en begrijpt hoe ze met me om moet gaan.

We hebben wel op onze kop gekregen van haar omdat de baby kamer nog niet klaar is en vriendlief heeft nu een datum waar op het af moet zijn, dat werkt altijd erg goed bij hem dus ik heb er goeden hoop in dat het dan ook af is :biggrin2:

Veder van ochtend heerlijk gestept met haku en nu zitten we te schuilen tegen de hitten :cool:
Misschien dat ik dadelijk mijn zwembadje nog ga op zetten, lijkt me wel lekker nu met dit weer :biggrin2:
Door frodo quin
#3242001
Kaela schreef:Ik vertrouw er maar op dat iemand die een koerier wil sturen om het beestje van Leeuwarden naar Rotterdam te wil laten vervoeren, niet aan de kookpot denkt...

Ik heb inmiddels een zakje duivenvoer gehaald. Beestje eet goed, is op stok gaan zitten en ziet er verder pico bello uit.
Het zou in dit geval iig vreemd zijn, want het is wel veel moeite om duif in de pot te steken.
Gebruikersavatar
Door Pauline
#3242293
koekje schreef:Vanmiddag lekker online gewinkeld. Totaal niet nodig, wel prettig.
De kabouter heeft binnenkort extra holistisch speelgoed.
Koek... nou maak je me nieuwsgierig.., wat moet ik me daarbij voorstellen?
Gebruikersavatar
Door Pauline
#3242295
Vanmiddag op de refluxpoli in het Meander in Amersfoort geweest. Met een week of 8 word ik geopereerd aan een sliding hernia. Ik heb een hele kleine middenrifbreuk waar maar een heel klein stukje van de maag doorsteekt, maar juist omdat het zo klein is klemt het onmeunig af. Stukje maag is al behoorlijk geïrriteerd, volgens de geleerden. Stomme is dat ze dit zien op de CT-scan die hier in Hengelo gemaakt is en hier zagen ze niets.... >:( Dat sterkt mij dus in mijn voornemen om niet meer naar een regulier ziekenhuis te gaan, maar altijd te zoeken naar een specialistisch. Het is toch eigenlijk wel een beetje van de zotte... Heb al sinds half januari klachten, MDL hier doet scopie en CT en stuurt me naar de orthopeed met ingezakte borstwervels die er niet zijn en doet verder niets..... Ja maagzuurremmer waarvan in Amersfoort wordt gezegd dat die eigenlijk niets doen, dus daar kan ik ook wel mee stoppen.

Ik moet 4 dagen in het ziekenhuis blijven, moet nog wel even vragen waarom zo lang? Het is een laparoscopische ingreep, 5 sneetjes, dus waarom ik zolang moet blijven??? 2 weken niets doen, 6 weken niet tillen. Gelukkig riep Eddies baas al dat hij rustig 4 weken vrij kon krijgen, pfffff da's dan al een pak van mijn hart. En gelukkig staan mijn geliefde hulptroepen klaar om Joep in en uit de auto, de buggy enz. te tillen, want 15 kilo mag dus ook niet. :P

Volgende week krijg ik bericht wanneer het gaat gebeuren, maar ik ben wel heel bij dat ze iets kunnen en gaan doen.
Gebruikersavatar
Door koekje
#3242304
Nou, succes! Misschien willen ze je zo lang houden omdat er hoge risico's zijn, of omdat ze bij je maag moeten zijn?Er zijn een aantal (antroposofische) merken speelgoed, die zeggen dat hun speelgoed de creativiteit en verbeelding prikkelt. En ik moet zeggen, dat is hier ook wel de ervaring, ondanks dat Vera een peutertje van nog maar 2 is. Meestal is het ook van hout, of andere natuurlijke materialen. Nu zal me dat verder wel, ik ben niet perse anti-plastic, maar het is wel ook een stuk degelijker dan het standaard plastieken, al dan niet lawaaierige, assortiment.

Voor de mensen die willen googelen: ik heb van Grimm's de elementen aarde en vuur besteld, een ocean drum (muziekinstumentje), raamganger met kristal en sandshapers voor in de zandbak.
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3242373
Euh goed we kregen een brief van de DE belastingsdienst dat we allang iets indegediend moesten hebben. Hadden geen eerder bericht gehad (dat klopt niet hadden we moeten hebben gehad volgens hun ,maar goed mogen hem nu nog snel invullen en is ook ok dan)
Maar nu he als iemand ooit dacht dat belastingen in NL invullen enigszins moeilijk was. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :wall: :wall: :wall: :wall: :Flush: :crying:
*Zucht*
Door Too
#3242374
Zo'n kakelverse vulling -dahag amalgaam- maar dat je m dan steeds voelt, issie niet te hoog... of goed of toch ::)
de andere ververste is gewoon heelheel groot
dinsdag deel 2 en dan ook nog s deel 3..
#3242433
Lekker naar de kapper geweest, geen grijze haartjes meer en geroepen oh knip er maar mooi een stuk af hoor, euhm, dat is dus bijna 15 centimeter
Naja. Wel lekker kort met dit warme weer...
Nat leek het mee te vallen maar met mijn slag krulde het aardig op en zit het niet op de schouders maar aardig wat centimeters erboven
Als manlief het nu nog niet ziet.....
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door